De la Simfonia lalelelor la Simfonia draperiilor Sophia

Într-un oraș recunoscut internațional ca fiind Olanda României, Cosmin Lezu, un piteștean cu suflet de artist, aduce eleganța în fiecăre casă

Piteștiul se mândrește cu multe recorduri, pe lângă prima autostradă din România, autoturismele construite aici și prima echipa de fotbal din țară care a reușit să învingă o formație din campionatul spaniol, Real Madrid, orașul are în fiecare primăvara o regină a balului. Simfonia lalelelor este regina primăverii, fântânile arteziene sunt vestitorii evenimentului, sute de flori îmbracă orașul, iar aranjamentele florale inspira creativitatea pentru amenajare și frumos.

Chiar dacă este un boboc al rețelei de magazine Sophia Home Decoration, franciza din Pitești împlinește un an în decembrie 2020. Într-o lume dominată de femei, Cosmin Lezu, un pasionat de artă și design interior, a reușit să aducă in casele piteștenilor produsele și serviciile Sophia. Un om care, pe liniile melodice ale simfoniei lalelelor reușește să creeze partituri speciale pentru simfonia perdelelor Sophia Home Decoration.

A absolvit Facultatea de Management din cadrul Universității de Stat din Pitești și cursurile de design interior din cadrul Alteliere Ilbah. Cu o experiență de 15 ani în vânzări și marketing, Cosmin a reușit prin amenajările realizate pentru clienții din Pitești să pună în valoare personalitatea fiecăruia, pentru a decora un spațiu. Pasiunea pentru armonia culorilor, pentru combinarea lor și încadrarea fiecărui produs Sophia în amenajarea casei, le-a insuflat clienților încredere. A reușit ca fiecare fereastră decorată să vorbească despre pasiunea lui pentru frumos. „Sunt pasionat de vânzări, îmi place să interacționez cu clienții. Experiența cea mai mare am acumulat-o în perioada în care am colaborat cu firma Caroli Foods timp de 7 ani.”

Familia l-a susținut în fiecare decizie

Alături de fratele său, tot un antreprenor din Pitești din domeniul amenajărilor interioare, a lucrat timp de patru ani, perioadă în care a descoperit și studiat îndeaproape dorința clienților de a avea case frumos amenajate,  case care să exprime stilul și personalitatea fiecăruia, dar și spații office unde angajații să se simtă acasă. Orice decor interior ales cu pasiune, reușește să schimbe și să întregească armonia interioară și creativitatea. Prietena lui Cosmin i-a fost tot timpul alături cu sfaturi, încurajări. A muncit, a studiat piața, dorințele clienților, a aflat și de avantajele unei francize Sophia, un brand recunoscut atât național, cât și internațional, s-a perfecționat și a primit o diplomă de design interior și amenajări cu textile și a reușit. “În urma activității derulate în domeniul vânzărilor și a experienței acumulate de-a lungul anilor, a venit momentul în care am considerat că sunt suficient de matur pentru a porni la drum pe cont propriu. Când am descoperit Sophia Home Decoration, am știut că acesta este domeniul care îmi va garanta succesul. Experiența mea la momentul de atunci era tot ce aveam nevoie să mă convingă că alegerea făcută este cea mai buna pentru mine, motiv pentru care nu am ezitat.”

Acum, la aproape șapte luni de funcționare, sute de amenajări, clienți fideli și sfaturi de consiliere la domiciliu, Cosmin nu ar schimba nimic din trecut. Tot ceea ce i s-a întâmplat până acum trebuia să se întâmple, iar experiențele dobândite o dată cu trecerea timpului l-au întărit și l-am călit, au fost lecții de viață care l-au transformat în omul de astăzi. Este mulțumit de ceea ce are, ce a reușit, și mai ales mândru de fiecare client care îl sună și îi mulțumește pentru idei și pentru produsele Sophia.

Spiritul organizatoric și corectitudinea nemțească îl caracterizează

În urmă cu 15 ani, când se angaja prima dată, dacă ar fi fost întrebat cum se vede peste 20 de ani, ar fi răspuns orice altceva în afară de faptul că peste cei 15 ani va înfrumuseța casele, birourile, camerele de hotel ale diverșilor clienți. “Experiența, munca în diferite domenii de activitate m-au făcut să realizez că decorațiunile interioare sunt pentru mine. Astăzi pot spune cu mândrie că vând nu doar perdele, draperii sau alte elemente pentru decorul interior, ci un mix complet de servicii și produse din portofoliul SOPHIA. “

“Nu știi niciodată ce se poate întâmpla peste câțiva ani, de aceea las viitorul să mă surprindă.” 

“Se caracterizează a fi un spirit organizatoric și un om foarte corect. Este inspirat de corectitudinea nemțească, probabil dacă ar fi aleagă o țară în care să își mute afacerea, Germania ar fi alegerea câștigătoare. “Cred că aceste doua calități sunt foarte importante în orice afacere ai deține,dar mai ales atunci când lucrezi direct cu oamenii este nevoie de transparență și corectitudine pentru a crește, pentru a reuși să îți creezi un nume în piață.”

Acestea sunt doar câteva din calitățile omului Cosmin Lezu. Un tânăr, un bărbat pasionat de frumos, dedicat trup și suflet produselor și serviciilor Sophia Home Decoration.

Dacă ești din Pitești sau din împrejurimi și vrei să îți schimbi decorul casei, apelează cu încredere la serviciile și produsele Sophia.

Magazinul  se află pe Calea Craiovei, Bloc Maia 1.

Telefon: 0764 976 543, manager  franciza – Cosmin Lezu.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON