De 3X femeie

Mihaela Tatu nu are nevoie de prezentare. Cu toții știm că este de „De 3 ori femeie”, nu-i așa? Îi știm vocea inconfundabilă de la radio și nu ne miră că a ocupat locul al II-lea pe țară pentru cea mai bună voce radiofonică feminină. Dicția perfectă, intonația, atitudinea, sunt calități care cuceresc publicul românesc de mai bine de 20 de ani, iar acum este trainer acreditat ANC în Tehnica și Arta Livrării Discursului.

O știm de 11 ani. Fiind moderator la diverse evenimente, întâmplarea a făcut să ne cunoaștem la Business Days. Și ne-a rămas alături din acel moment la toate evenimentele noastre, brandul Sophia fiind, după cum a afirmat, „slăbiciunea ei” în materie de decorațiuni interioare. Clientă Sophia, dar mai ales prietenă, îndrăgostită de frumos în toate formele, Mihaela Tatu ne-a oferit un interviu despre preferințele ei în materie de design interior. Cum și-a ales decorul, care sunt obiectele decorative nelipsite în casa ei, ce preferă, cum alege omul Mihaela Tatu când vine vorba despre casa ei.

1. Te știm îndrăgostită de frumos. Când ai descoperit pasiunea pentru frumosul din propria casă, mai exact pentru decorațiunile interioare?

N-a fost un moment anume, însă după ce m-am căsătorit și am tot început să schimb casele, până am ajuns în spațiul în care să locuiesc cu plăcere, mi-am dat seama că marea mea plăcere este tocmai mutatul, și amenajarea fiecărei locuințe într-un alt stil. Am cumpărat revistele de nișă și am început să studiez. Este una dintre marile mele plăceri.

2. Cât de important este decorul din jur pentru starea ta de bine?

Esențial! Decorul și întreaga ambianță, de la sunet și culoare până la miros și textură, reprezintă acele detalii care fac diferența între un spațiu și altul. Eu sunt o fire solară și extrovertă. Am nevoie de multă lumină, culoare, miros proaspăt și texturi moi și catifelate. Am nevoie de pereți albi pe care să pot pune orice-mi trece prin cap. Însă spațiul în care locuiesc își pune clar și evident amprenta asupra stării mele de tihnă, bine și veselie. La urma urmei este vorba despre Armonie.

3. Ai multă inspirație, ești o fire creativă, ceea ce uneori te face de neoprit. Presupun că așa este și atunci când îți decorezi casa. Ai simțit totuși nevoia să apelezi la sfaturile specialiștilor?

Casele…:-))) Și, și. Unde am avut nelămuriri, am întrebat. Sau unde am simțit că ceva e “prea mult” am întrebat. Fiica mea este designer de interior. Ea a fost cea care m-a mai ponderat. Este minunat atunci când poți beneficia de consultanță specializată, serviciu pe care îl oferiți și voi pentru perdele și care sigur îi face pe oameni mai fericiți.

4. Dintre decorațiunile textile știm că lenjeriile de pat joacă un rol important pentru tine. Ce apreciezi cel mai mult la o lenjerie de pat?

Aaah daaaa… și prosoapele. Materialele naturale și textura în primul rând. Iarna să fie moale și catifelată, iar vara răcoroasă, așa cum e satin sau bumbac satinat. Sau mătasea, când chiar este cald. Apoi contează mult mirosul. Nu-mi plac mirosurile dulci. Și bineînteles, culoarea. Cred că am lenjerii de pat de toate culorile. Îmi place să le schimb foarte des. Totuși, preferatele mele rămân cele albe, crem sau perlate.

5. Cum ai cunoscut brandul Sophia și ce anume te-a legat de noi? Un om, o piesă de decor, un serviciu…

În primul rând un OM. Anamaria! Harnică, inimoasă și deschisă pentru învățare, curioasă și foarte entuziastă, neobosită și creativă. Ea este “Sophia“. Apoi am făcut cunoștință cu lenjeriile de pat și pernitele. Și așa am devenit client fidel. Am recomandat-o și prietenelor mele din toată țara, tocmai pentru că eu am fost foarte mulțumită, nu doar de calitatea produselor, însă și de felul în care am fost primită în magazine și showroom-uri. Sophia cumva a crescut sub ochii mei. Ne “știm” de vreo 10 ani și sper să nu greșesc.

6. Publicul din România te cunoaște în special prin prizma emisiunii De 3x femeie. Majoritatea managerilor din rețeaua de francize Sophia sunt femei. Ce mesaj ai avea pentru doamnele noastre din Sophia?

Una dintre manifestările energiei feminine este Echilibrul. Noi suntem responsabile cu echilibrul în familie. De echilibru este legată și armonia, tihna și starea de bine. Ori tocmai de micile detalii care generează ceea ce spuneam mai sus, se ocupă brandul Sophia. Și se ocupă cum nu se poate mai bine. Așa că fetelor, trageți singure concluzia! Prospețimea, seninătatea și starea de bine ale familiilor voastre, sunt în mâinile voastre. Și mai avem și norocul să știm exact la cine să apelăm. Pentru că “Sophia” este pregătită pentru orice intenție, plan, gând, nelămurire am avea. Sfaturi pertinente de la specialiști bine pregătiți.

7. Ai fost alături de noi la deschiderea francizei Sophia din Oradea în anul 2017. Ce recomanzi unei femei care dorește să intre în lumea Sophia prin deschiderea unei francize în decorațiuni interioare?

Habar n-am! Știu doar că dacă eu aș avea abilități în domeniul comerțului, sau mi-aș dori să devin antreprenor într-o zonă atât de ofertantă ca cea a amenajărilor interioare, aș alege brandul Sophia. Pe lângă mediul frumos, curat și glamour-os de activitate, ai în jurul tău oameni foarte bine pregătiți, cu care să colaborezi.

Apoi o ai în preajma pe Anamaria Georgescu.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON