Franciza in Braila- periplul de la constructii la design interior

La Sophia, am dezvoltat un lant de 24 de magazine, in toata Romania, care sa aduca mai multa eleganta tuturor celor care intra intr-o casa, intr-un restaurant sau intr-o vila primitoare.

Fiecare proiect si fiecare franciza reprezinta o oportunitate de a avansa profesional, dar si de evolua pe plan creativ. Pornind cu o pasiune pentru constructii, arhitectura si design, Oana Mavroianu a dezvoltat o noua franciza in Braila.

Cum a pornit pasiunea pentru constructii, arhitectura si design interior?

Inca de cand eram copil imi placea mai tot timpul sa ma joc alaturi de baietii de varsta mea. Niciodata papusile, rochitele cu dantela si povestile cu zane nu faceau parte din preocuparile mele cotidiene. Imi aduc aminte ca stateam afara pana seara tarziu si jucam fotbal sau alte jocuri, iar parintii mei ma rugau sa nu mai vin cu tenisii rupti de fiecare data. Intr-o forma sau alta trebuia sa-mi consum intrega energie cu care am fost inzestrata.

Anii au trecut si adult fiind, pasi m-am indreptat spre domeniul constructiilor, iar ulterior mi-am dezvotat propriul business in domeniul tamplariei – usi, ferestre, garaje, ce l-am dezvotat treptat si care mi-a adus multe satisfactii si realizari profesionale. Imi aduc aminte ca stateam alaturi de muncitorii mei, indiferent ca afara ploua, nigea sau era foarte frig, stiam doar un singur lucru – trebuia sa finalizam lucrarea si clientul meu sa fie multumit.

Care a fost punctul de plecare pentru a deschide o franciza Sophia in Braila?

Firea mea usor baietoasa, tenace si dornica de a demonstra ca si o persoana de sex feminin poate sa realizeze unele lucruri, nu m-au facut nici o clipa sa uit ca sunt o iubitoare de frumos, de rafinament, de eleganta si sa-mi doresc sa-mi exprim feminitatea indiferent de situatie si context.

Dupa zilele obositoare de munca asidua de pe santier, intotdeauna mi-a placut sa ma bucur de aerul cald al caminului meu, motiv pentru care fiecare lucru din casa mea a fost achizitionat cu multa atentie si studiat pana la cel mai mic detaliu.

Desele calatorii la familia sotului meu din sudul Italiei au constituit o sursa de inspiratie pentru decorul casei mele. Stilul mediteraneean si-a conturat linia odata cu decorarea ferestrelor, respectiv pozitionarea pernutelor colorate, a cuverturii si tapitarea scaunelor. Ferestrele mari au fost un fundal pe care fiecare pata de culoare sau fiecare piesa ce continea textura sa iasa in evidenta. Bineinteles, pentru alegerea acestora avem nevoie de sprijin. Am intrat pe internet si am gasit Sophia. Pe site am vizionat cu multa atentie varietatea de modele, texturi, dar imi era foarte greu sa ma hotarasc, asa ca am zis clar, am nevoie de sugestia unui designer. Tot in cutarile mele pe site am vazut ca Sophia promoveaza ideea de franciza, moment in care am fost entuziasmata, am citit coditiile si am zis- Da!

Cum s-a dezvoltat acest proiect in Braila?

Acesta este un business pe care trebuie sa-l dezvolt in completarea activitatii mele. Stiam care sunt avantajele deschiderii unei afaceri, despre care nu stii prea multe, in sistem franciza, asa ca nu am ezitat prea mult, m-am urcat in masina si m-am prezentat la sediul din Iasi, unde am semnat contratul pentru primul magazin din orasul Braila.

Avand in vedere ca nu numai eu am fost impresionata de frumusetea tesaturilor, dar si brailenii, si cum distanta dintre Braila si Galati nu este mare, am zis de ce sa nu dezvolt eu acest proiect. Asa am deschis al doilea magazin in orasul Galati.

Sunt incantata ca pot oferi clientilor mei un serviciu complet cand vine vorba de ferestre de la montarea acestora pana la infrumusetarea lor.

Fiind mereu o fire ambitioasa si energica mi-am dorit sa dezvolt fiecare lucru pe care l-am inceput si sa pun mult suflet in tot ceea ce fac.

Preluand franciza Sophia si deschizand cele doua magazine, consider ca am inchis un cerc atat in sufletul meu, completandu-ma ca femeie, avand posibilitatea sa lucrez cu texturi fine, culori si nuante, sa patrund in domeniul decoratiunilor interioare, sa descopar tendintele in design, dar si in plan profesional, avand multe satisfactii.

Clientii dornici sa isi decoreze casele, vilele, pensiunile sau restaurantele locale pot beneficia de consultata gratuita la domiciliu pentru 2 ore si montaj pentru perdelele si draperiile achizitionate, pe sisteme de prindere speciale. Produsele custom made sunt realizate pe dimensiunile dorite, pentru un aspect rafinat si profesional.

Magazinul Sophia din Braila este situat pe Bulevardul Independentei nr 61, bl D4 Parter, telefon: 0744 319 842.
No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON