Draperii in culorile toamnei- colectii noi de la Sophia

Toamna anului 2019 vine sa imbogateasca peisajul cu noi colectii de draperii si perdele, de un rafianament unic. Materialele vaporoase si catifelate, irizatiile de culori, insertiile de auriu si argintiu innobileaza designul ferestrelor tale. Atunci cand decorezi o camera trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte, cand alegi setul de perdele si draperii:

– ce tip de incapere este si ce stil se potriveste

– daca se doreste a fi o sala de meeting sau un loc intim

– care este starea pe care doresti sa o transmita decorul

– ce accesorii sa folosesti pentru ele: sisteme de prindere, sine metalice sau lemn si ce cordoane sau magneti si canafi sa asortezi

– si functionalitatea draperiilor (izolant termic, fonic, ingifug).

Designerii de interior au grija de toate aceste aspecte, iar datorita magazinelor Sophia din toata tara, poti beneficia de 2 ore de consultanta gratuita la domiciliu. Cu ocazia targurilor internationale din Paris, Maison et Objet, si Dubai, Index, dar si a targului national Bife, Bucuresti, s-au lansat 15 colectii noi. Acestea marcheaza 15 ani de la nasterea conceptului Sophia.

Iata cateva modele inedite de draperii in colorile toamnei, pe care sa le amplasezi in casa, intr-un spatiu office, sau restaurant:

1. Draperii Firenze

Inspirate de piesele de arta renascentiste, ce isi au locul in Galeriile Uffizi din Florenta, draperiile Firenze sunt o invitatie la eleganta. Cu o gama variata de modele, de la patternuri geometrice, la modele baroc, aceasta colectie a cucerit inima designerilor europeni.

Draperiile pot fi asortate cu perdelele ample, din voal, albe, creand un joc special de lumina si umbre. Draperia Firenze albastra cu alb este indicata in camerele inalte, in care predomina mobilierul clasic. Pret 149 lei/ ml.

2. Draperii Passau

Cei care prefera cadrele simple si sofisticate, pot opta pentru draperiile Passau. Acest model se axeaza pe o atmosfera regala, care poate fi obtinuta prin asocierea unui element auriu cu piese de mobilier din lemn natur. Draperiile Passau se potrivesc de minune intr-un hotel de lux, o sala boema dintr-o ceainarie, sau dintr-un living maiestuos.

Modelul aduce o infuzie de auriu ce creeaza mai multa luminozitate in camera si totodata ideea de intimitate a unui saptiu cozy.

3. Draperii Arboreea

Cu un design elegant, draperiile Arboreea aduc din nou in atentie stilul retro. Patternul insprirat din sculpturile baroc din castele, poate fi acum la tine in casa, in decorarea stilata a ferestrelor. Materialul placut la atingere permite trecerea luminii, fiind indicat in camerele intunecate si reci.

Sufrageriile sau dormitoarele pot capata un aspect mai romantic cu acest joc cromatic in nuante de roz pastelat.

Spune-ne ce colectie te inspira si ce camera vrei sa decorezi, iar noi vom gasi modelul perfect pentru tine. Toamna aceasta este toamna culorilor si te invitam la visare si relaxare, cu noile colectii de draperii Sophia.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON