5 țesături pentru perdele cu stil. Camere moderne și aspecte pline de viață

Adesea trecute cu vederea când vine vorba de amenajarea unei camere, perdelele pe care le utilizați, joacă un rol esențial în realizarea aspectului general al fiecărei încăperi. Aspectul modern și contemporan se poate realiza folosind o mână de culori și texturi care se completează reciproc pentru a readuce la viață fiecare colțișor și a schimba aspectul estetic al camerei.  Așadar, dacă ești în căutare de idei și dorești să folosești perdelele pentru a reîmprospăta designul locuinței, iată cinci variante de țesături pe care ți le recomandă designerii Sophia Home Decoration.

Figurile geometrice

Figurile geometrice repetate, simetrice, creează o structură perfectă oricărei încăperi. Armonia de forme și culori echilibrează și aduc un sentiment de ordine, stabilitate, raționalitate, stârnind curiozitatea privitorului. În timp ce desenele îndrăznețe pot aduce un contrast vibrant spațiului, modele mai soft și complexe pot încadra o cameră și va permit mobilierul să vorbească, să iasă în evidență.

Un exemplu de perdele cu model îndrăzneț care funcționează bine în spațiile moderne este țesătura perdelelor din colecția Minus. Ies  în evidență și vă permit să completați designul camerei cu o gamă variată de mobilier.

Modelele florale / botanice

Dacă simțiți că un design geometric poate fi un pic prea îndrăzneț, pentru o cameră contemporană, luați în considerare utilizarea unei țesături cu forme botanice. În încăperile neutre, în culori subtile, mobilate cu câteva piese, introducerea unor țesături cu modele botanice reprezintă un mod simplu și eficient de a crea un finisaj cald, natural.

Perdeaua Wild Rose de la Sofia Home Decoration introduc textura subtilă a petalelor de trandafir în casa ta, perfecte pentru a crea un sentiment relaxat.

Texturile

O altă opțiune pentru spațiile contemporane cu câteva piese neutre sunt țesăturile texturate. Disponibil într-o serie de stiluri, natura lor tactilă vă permite să folosiți culori ușoare, soft care se potrivesc cu restul camerei, fără a arăta simplu sau plictisitor. Țesăturile proeminente arată grozav în spațiile moderne.

Colecția Bali de la Sofia Home Decoration este un excelent exemplu al modului în care o textură frunzelor poate fi folosită pentru a aduce viața într-un spațiu care are o gamă de nuanțe similare. Folosiți câteva perne contrastante, astfel va fi ușor sa armonizați o țesătură care să se potrivească pereților și tapițeriei, păstrând totodată o senzație contemporană.

Modelele unicolore

Când vorbim despre culori individuale, nuanțele sunt interminabile. Indiferent dacă pereții tăi sunt întunecați, luminați sau îmbrăcați cu tapet, nu există nicio soluție de material pe care nu o putem oferi. Pentru un aspect modern, vă recomandăm să alegeți o culoare vibrantă; contrastând culoarea peretelui și armonizând cu un alt element de decor pentru a crea legătura.

De exemplu țesătura perdelei Oscar de la Sophia Home Decoration. Prin asocierea cu câteva perne colorate, cu un mobilier elegant va crea un spațiu care să rămână modern cu doar câteva culori. Dacă decideți să schimbați decorul, schimbați culoarea perdelelor și completați decorul cu câteva pernuțe.

Dungile

În zilele noastre, multe camere moderne sunt vopsite în alb. Pentru a adăuga un pic de volum camerei alegeți cu succes dungile. Dungile groase în culori puternice contrastante adaugă fler și margini dramatice, care pot arăta minunat în livinguri. Dungile subțiri arăta uimitoare în dormitor. Dungile verticale fac o cameră să pară mai înaltă, în timp ce dungi orizontale creează iluzia de spațiu larg.

Țesătura Tenerife de la Sophia Home Decoration folosește dungi și textură subtilă pentru a aduce culoare în orice cameră, chiar și în bucătărie.

Pentru sfaturi de calitate apelează gratuit la specialiștii Sophia Home Decoration.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON