Hotel Carol din Vatra Dornei a fost decorat cu produsele Sophia

Produsele Sophia pot fi admirate nu doar in insitututii culturale, ci si in restaurante, cafenele, pensiuni sau hoteluri din tara. Hotel Carol din Vatra Dornei este un alt proiect frumos din portofoliul nostru la care am lucrat cu drag si am pus multa pasiune pentru a crea si personaliza materialele dupa gusturile clientului.

Cladirea hotelului Carol dateaza inca din 1896 cand s-a inceput constructia actualului hotel si initial era destinata tratamentului balnear si facea parte din Stabilimentul Balnear. Aceasta cladire a fost restaurata si renovata pentru prima data in anul 2002 cand a fost transformata in Hotel Carol de 3 stele cu un spațiu de cazare de 17 camere, restaurant cu o capacitate de 100 de locuri, gradină de vara și parcare proprie.

Dupa 10 ani, Hotelul a intrat intr-un amplu proces de renovare si modernizare, urmand sa devina un hotel de 4 stele cu o capacitate mai mare de 120 de locuri si un spatiu de cazare mai mic de 15 camere, pentru a face loc unui centru wellness and spa ce ofera o gama variata de servicii precum remodelare corporala, sauna finlandeză, salina, jacuzzi, aromoterapie, cromoterapie sau un centru de înfrumusetare.

Camerele hotelului au fost decorate intr-un stil unic si special cu piese de mobilier tip “vintage” ce creeaza un spatiu cald si primitor cu un aer usor boem pentru ca oaspetii sa se relaxeze si sa se simta ca acasa.

Pentru decorarea ferestrelor am ales o colectie deosebita de draperii confectionate din tesaturi fine si rezistente pe care le-am montat si amplasat impreuna cu sistemele de prindere, fiind extremi de atenti la cele mai mici detalii.

Inainte de alegerea draperiilor, am tinut cont atat de materialul mobilierului cat si culoarea predominanta din camere, asa incat sa se imbine perfect. Cu privire la cromatica, am optat pentru culori calde si pastelate care ajuta la crearea unei atmosfere de relaxare, liniste si confort dorita de orice client ce viziteaza acest hotel din zona Valea Dornei.

draperii Sophia

draperii Sophia

draperii Sophia

draperii Sophia

Pentru a vedea toate proiectele noastre, va invitam sa vizitati sectiunea Portofoliu disponibila pe site-ul nostru.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON