De ce sa iti deschizi o franciza Sophia

Te gandesti sa iti deschizi un business, dar nu ai sustinerea financiara, sau pregatirea profesionala pentru un start in forta? Indiferent de backgroundul profesional, cu o franciza Sophia iti poti crea o afacere locala, care sa te propulseze atat din punct de vedere financiar, cat si personal. Deschiderea unei afaceri nu tine numai de a aduce clienti, ci este un ansamblu complex, pe care multi oameni nu il pot stapani, mai ales daca se afla la inceput.

Este nevoie in primul rand de un plan gandit, de idei de marketing, de produse si servicii de calitate, de un portofoliu care sa atraga, de produse si colectii noi pentru un flux constant, de traininguri si de sustinerea unei echipe cu experienta.

Cu Sophia, poti avea parte de toate acestea, prin deschiderea unui magazin de tesaturi, perdele, draperii si accesorii textile de top, ce are in spate 15 ani de experienta si mii de case realizate in toata tara si in afara.

Directorul de francize, Tiberiu Balinisteanu sustine antreprenorii la inceput de drum, cu indrumari pe tot parcursul acestui proces, oferind totodata si optiuni benefice fiecarui antreprenor, in functie de bugetul disponibil.

Iata cateva motive pentru care sa optezi pentru deschiderea unui magazin in franciza Sophia, la tine in oras:

1. Ai parte de sustinerea unei echipe vaste, cu experienta si magazine nationale si internationale.

Produsele Made in Iasi se regasesc acum in 24 de magazine, dintre care si un showroom in Anglia, si au epatat cu frumusetea materialelor extravagante, in orice spatiu au fost expuse si montate.

Este foarte important sa faci parte dintr-un brand deja existent, ce s-a facut cunoscut pe piata textila nationala si internationala.

Facand parte din lantul de magazine Sophia beneficiezi de training anual in sediile din Iasi si Bucuresti, special conceput pentru antreprenori, manageri si consilieri. In plus, la orice pachet beneficiezi de decorara magazinului, de strategii de marketing cu cel putin 10 colectii noi lansate pe an si pachete de franciza incepand cu 12 900 euro, in functie de spatiul ales. (minim 25 mp)

2. Costurile pentru pornirea afacerii sunt reduse.

Daca incerci sa iti construiesti o afacere de la zero, vei intampina clasicul deficit financiar, pentru a-ti face tot ce ti-ai propus. De aceea, am gandit pachete pentru fiecare buget, de la Mini Concept cu 12 900 euro, din care taxa de franciza este 2999 euro, la pachete Premium. Mai exact, poti alege:

– Mini Concept pentru un spatiu decorativ de 25 mp, cu 12 990 euro

– Basic Concept cu magazin de 50 mp cu 14 990 euro

– Premium Concept cu magazin de 100 mp/ 19 990 euro, pret fara TVA. Pentru fiecare pachet de deschiderea unei francize Sophia, ai parte de un numar tot mai mare de produse, sisteme de prindere, de montaj, accesorii decorative si multe altele.

Decorarea vitrinei si magazinului se face in 30-60 de zile de la semnarea contractului, urmand apoi conceperea unei strategii de marketing pentru noua ta afacere.

3. Dispui de un pachet complet si de ghidare pas cu pas.

Pachetul de franciza include si decorarea magazinului cu perdele, draperii, mobilier, releveu 2 D si servicii decorative si mostrare, incepand de la 140 de produse pentru primul pachet, si 5 standere de prezentare, din cele mai noi colectii de tesaturi.

Ca francizat beneficiezi de peste 1000 de modele si peste 100.000 metri liniar in stoc, cu livrare a doua zi. Lantul de magazine Sophia are un standard de amenajare a magazinelor, iar fiecare franciza noua va primi un memoriu de arhitectura, ce include detalii despre amenajare, tavan, pardoseala si lumini.

In faza incipienta, consilierii de francize si managerii vor fi instruiti si pregatiti sa se familiarizeze cu produsele si serviciile oferite de Sophia, pentru o pregatire completa.

4. Ai acces la o gama diversificata de produse textile Made in Romania.

De la tesaturi pentru tapiterii decorative, pana la draperii, perdele, sisteme romane, toate isi gasesc un loc de prezentare in magazinele Sophia.

Calitatea produselor textile este completata de maiestria echipei din atelierele romanesti ce configureaza tesaturile pe marimile dorite de fiecare client. Seturile de perdele, draperii, tapiterii pentru scaune si paturi se adreseaza decoratiunilor private pentru case rezidentiale, cat si lantului Horeca: hoteluri, restaurante, cafenele.

Poti afla mai multe la Cum sa iti deschizi o franciza Sophia sau la numarul de telefon 0741 282 159.

Vezi mai multe pe Pagina de Facebook Sophia si pe canalul de Youtube.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON