Cum sa iti deschizi un business de succes la tine in oras cu o franciza Sophia

Daca vrei sa te lansezi cu un business prolific, chiar la tine in oras, poti opta pentru o franciza Sophia. Este singurul retailer romanesc in regim de francize, ce ofera clientilor sai o gama larga de tesaturi, perdele, draperii, accesorii deco, tapiterii, toate custom made. Produsele Made in Iasi se regasesc acum in 24 de magazine, din care un showroom in Anglia si in toate colturile Romaniei, in casele, hotelurile, pensiunile, teatrele si restaurantele care au uimit prin designul ales.

Cu o experienta de 15 ani in decoratiuni interioare si windows treatment, Sophia aduce luxul, eleganta si functionalitatea impreuna. De-a lungul timpului, decoratorii si echipa de design textil au realizat decorul la peste 80 de restaurante, 60 de hoteluri proprii, muzee, teatre si peste 10 000 de resedinte private.

Care sunt pasii pentru a obtine o franciza Sophia si ce beneficii ai?

1. Cu numai 2999 euro taxa de franciza, beneficiezi de toata experienta si portofoliul Sophia. Ai parte de sustinerea unui brand de renume, cu o echipa activa peste hotare la targurile internationale Maison & Objet si Fiera del Mobile si peste 50 de desgineri colaboratori in toata Europa. Investitia minima pleaca de la 12 990 euro fara TVA, pentru un mini concept de 25 mp. Pachetul de franciza include si decorarea magazinului cu perdele, draperii, mobilier, releveu 2 D si servicii decorative si mostrare cu 140 de produse si 5 standere de prezentare, din cele mai noi colectii de tesaturi.

Sophia are un standard de amenajare a magazinelor si franciza noua va primi un memoriu de arhitectura , care cuprinde detalii despre amenajare, tavan, pardoseala si lumini.

Echipa Sophia isi sustine noii francizori cu strategii de marketing, sau traininguri specializate pentru cei dornici sa evolueze in marketing si in arta designului interior. Poti aplica pentru franciza Sophia online sau la numarul de telefon 0741 282 159.

2. In functie de buget, iti poti alege pachetul de business potrivit. Ai Mini Concept pentru un spatiu decorativ de 25 mp, cu 12 990 euro, Basic Concept cu magazin de 50 mp cu 14 990 euro si Premium Concept cu magazin de 100 mp/ 19 990 euro, pret fara TVA. Pentru fiecare pachet de incepere a afacerii, numarul de produse variaza pentru un decor sofisticat si atragator, care cu siguranta va atrage clienti noi. Decorarea magazinului se face in 30-60 de zile de la semnarea contractului, urmand apoi elaborarea unei strategii de marketing pentru business.

Un alt pas important este pregatirea consilierilor de vanzari, a desginerilor si a montatorilor prin efectuarea de traininguri in sediile din Iasi si Bucuresti.

Fiecare francizat poate vedea mai multe detalii la sectiunea de termeni si conditii pentru parteneriate Sophia.

3. Ai acces la o gama variata de produse textile de calitate pentru designul interior. De la windows treatment cu draperii, perdele, sisteme romane, pana la tapiterii pentru scaune si paturi, toate isi gasesc un loc de prezentare in magazinele Sophia. Tesaturile se adreseaza decoratiunilor private pentru case personale, cat si lantului Horeca: hoteluri, restaurante, cafenele.

Chiar si lantul de spitale Regina Maria s-a bucurat de o redecorare a ferestrelor si geamurilor din cabinete si sali de receptie, cu sistemele romane Sophia. Fie ca te adresezi unui public family, sau vizezi companii, teatre, muzee, restaurante sau pensiuni, cu tesaturile custom made vei reusi sa iti creezi un portofoliu bogat de clienti si parteneri de business.

4. Produsele de calitate sunt lansate in colectii. Trendurile decorative duc la diverse influente in designul interior, iar cu produsele textile extravagante, vei reusi sa atragi o clientela constanta. Ca francizat dispui de peste 1000 de modele si peste 100.000 metri liniar in stoc, cu livrare a doua zi.

5. Multumita colaborarilor externe cu desgineri, arhitecti, firme de constructii, dar si campanii sociale, Sophia a creat o retea in care te poti alatura. Networkingul iti deschide noi oportunitati de business si noi posibilitati de colaborare cu oameni experimentati in domeniu.

Afacerea ta va fi sustinuta si prezentata la eventuri de antreprenoriat, la eventuri sociale, media, sau la targuri nationale si internationale in UK, Franta sau Italia.

Directorul de francize Sophia, Tiberiu Balinisteanu incurajeaza antreprenorii dornici sa se afirme in lumea decoratiunilor interioare: “Sophia nu este un simplu lant de magazine, este un brand in continua crestere, care a cumulat in 15 ani de experienta, competentele necesare pentru a urca tot mai sus. Cu o echipa mare de designeri, arhitecti, francizori, manageri, croitori, consilieri si ateliere proprii de productie, am reusit sa aducem in inimile romanilor un strop de bucurie, prin produsele noastre. Am pornit din Iasi cu un concept cu tesaturi in colectii proprii si ne bucuram sa stim ca in prezent, materialele noastre innobileaza ferestrele caselor, hotelurilor, pensiunilor, si restaurantelor din cele mai pitoresti orase romanesti, dar si din strainatate.”

Deschide-ti si tu o franciza Sophia la tine in oras si bucura-te de avantajele unui business in ascensiune. Echipa Sophia te asteapta.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON