De ce să apelezi la un designer în amenajarea locuinței?

De cele mai multe ori atunci când ți-ai propus să schimbi ceva în casă începi cu ceea ce este mai ușor și mai la îndemână: schimbarea decorațiunilor. Pentru că este mult mai simplu să pui câteva tușe de culoare sau să creezi mici centre de interes decât să te-apuci să demolezi pereți sau să zugrăvești întreaga locuință.

14372395_1113081845437768_8797768234232741792_oCorvoada adevărată însă e să hotărăști exact ce îți dorești și cum să ajungi la rezultatul așteptat. Și-aici apare designerul de interior. Acesta este puncul de plecare dacă scopul este acela de a obține un rezultat pe măsura așteptărilor, cu economie de timp, bani și… nervi.

Contrar părerilor, în viața modernă, cotidiană, designerii lucrează nu numai cu oamenii fițoși și celebri, sau cu cei ce au o mulțime de bani. De fapt, ei vă pot ajuta să economisiți timp, bani și cel mai important – o durere de cap inutilă!

Importanța unui designer de interior stă de multe ori sub un mare semn de intrebare și este tratată drept o posibilă opțiune pentru majoritatea persoaneleor in momentul achizitionării unei locuințe sau când pur și simplu apare dorința de a aranja spațiul într-un mod cât mai frumos, cât mai reprezentativ pentru sine .

În momentul de față posibilitățile și resursele pe care le putem accesa în domeniul amenajărilor interioare sunt nenumărate , de o diversitate enormă . Practic nu mai există aspect de care să vrei să ții cont in amenajare/reamenajare și pentru care să nu găsesti soluții, nu există produse pe care să ți le dorești și care să nu poată fi adaptate astfel încât să se potrivească nevoilor tale. Dar pentru ca toate acestea să fie realizabile este nevoie de o indrumare a unor profesioniști.

Și-aici intervine designerul care oferă o serie de servicii pe care clientul le poate accesa in funcție de necesități și de scopul pe care dorește sa il urmeze in amenajarea locuinței.

13256249_1035169376562349_5749834518159002630_nAstfel clientul beneficiază din start de consiliere de specialiate încă de la etapa de stabilire a stilului pe care îl va aborda în decorare,  mergând până la etapa de alegere a produselor. Practic clientul va beneficia de asistență asigurată pe tot parcursul desfăsurării lucrărilor de amenajare până la predarea la cheie a proiectului .

Toate aceste servicii se traduc in reale beneficii pentru client, contrar credinței cum că alegerea unui designer și serviciile acestuia pot fi costisitoare .
A apela la un designer specializat inseamnă: economie de timp și efort, incadrare in buget și de multe ori chiar o reducere a cheltuielilor, alegerea produselor care se potrivesc perfect cu restul locuinței și a elementelor de design din spațiul respectiv și nu în ultimul rînd supervizarea lucrărilor de montaj.

Totul se justifică prin aceea că designerul de interior cunoaște foarte bine produsele, știe să aleagă in funcție de bugetul propus produsele și soluțiile potrivite, are cunoștințe in domeniul bine definit, are experiență pe partea de consiliere astfel încât  ajută clientul să își descopere stilul, să își definească personalitatea și prin spațiul in care locuieste, prin lucrurile care il inconjoară, găseste soluțiile ideale pentru crearea legăturii intre funcțional – estetic –armonie.13626972_1059859804093306_6013105425834270468_n

Atunci când vei apela la unul dintre designerii Sophia, te asigurăm, că tu, ca și client, vei fi participant activ la un proces desfășurat în mai multe etape, pe care le rezumăm pe scurt:
BRIEF: În acestă primă etapă vei primi vizita unui designer penrtu consiliere la domiciliu. Acum au loc discuțiile preliminare în vederea determinării stilului de amenajare , a necesităților și preferințelor tale.

PLANNING: După etapa de consiliere, designerul va analiza cerințele și necesitățile tale și le va transpune într-o primă propunere de amenajare.

DEZVOLTARE:  Imediat ce s-au stabilit toate detaliile și tu ți-ai dat acordul pentru soluția propusă de designer se trece la dezvoltarea și implementarea soluției, finalizat prin etapa de montaj și predare la cheie a proiectului.
Știm că poate părea un proces greoi și anevoios, dar aceasta este singura cale pentru a te asigura că obții cea mai potrivită soluție pentru spațiul tău. Iar în ceea ce ne privește, ca dovadă a profesionalismului nostru stă portofoliul în care am adunat de-a lungul anului proiecte realizate pentru peste 4500 reședințe private, 60 de restaurante, 6 muzee și 2 teatre.

www.sophia-romania.ro

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON