Cum sa iti accesorizezi tesaturile cu borduri decorative

Sophia te invita intr-o lume a culorilor si a creatiilor, cu noile borduri decorative Sena. Lucrate custom made pe dimensiunile oricarei draperii sau perdele, bordurile infrumuseteaza si imbogatesc ansamblul tesaturilor. Inspirate din decorurile regale, bordurile noastre au atras atentia si vizitatorilor din Dubai, la Targul International de mobila si decoratiuni interioare, Index. Vazute in premiera, acestea au fost printre preferatele tuturor, alaturi de cele mai noi colectii de draperii si tesaturi decorative.

Designerii nostri recomanda imbinarea bodurilor cu tesaturi uni, pentru a nu incarca modelul.

Totodata, ele vor putea iesi in evidenta fie ca sunt aplicate pe draperii, la cordoanele de prindere a perdelelor, sau pe pernute decorative.

Colectia de borduri Sena poate fi aplicata pe o multitudine de tesaturi din gama Arena, sau orice alte tesaturi monocrome.

Iata cateva modele realizate de echipa noastra, care sa te inspire in decorarea caselor

Borduri decorative si draperii albastre

Un model incantator, ideal in livingurile ample este dat de aceasta combinatie regala a draperiei albastre Arena si a bordurilor Sena. Setul este completat de perdele fine albe cu irizatii argintii, decorate cu borduri in aceeasi nuanta.

Bordurile pastreaza maiestria “braului” decorativ, regasit in cladirile clasice, sau in palate. Acestea sunt elementele cheie in incheiera draperiei, sarind peste clasicul tiv simplu. Pentru a crea un efect de bogatie este recomandata lasarea unei tesaturi mai lungi, care sa se plieze in falduri ample, ca rochiile regale.

Combinatiile ideale sunt cele de culori complementare, astfel incat sa existe un echilibru in tonalitatile alese. Spre exempli, turcoazul sau albastrul sunt culori relaxante, dar reci, tocmai de aceea trebuie imbinate cu infuzii de auriu, galben, bej, orange, care sa aduca un ton de caldura. Daca vrei o decoratiune in ton cu iarna, poti alege nuantele argintii pentru borduri.

Perne cu borduri

Canapelele sau coltarele sunt locurile in care ne relaxam, tocmai de aceea trebuie sa fie si un design ergonomic. Pernele decorative sunt un accesoriu util mai ales cand vrei sa te simti comod si sa te uiti la filmul preferat. In plus, ele completeaza perfect designul pieselor de mobilier, fiind asortate cu tapiteriile. Ca si in cazul draperiilor sunt indicate tesaturile de o singura culoare, accentul cazand pe bordurile aplicate. Acestea le ofera un aspect sofisticat, handmade, care pastreaza unicitatea si eleganta tesaturilor Sophia, la tine in casa.

Noi am ales nuantele uni, din gama Arena, in acorduri de turcoaz- auriu- argintiu, sau galben- negru.

Joaca-te cu imaginatia si lasa-te purtat de un joc al culorilor cu tesaturile si bordurile noastre. Spune-ne ce borduri iti doresti pentru casa ta la 0749111103 | 0741282156, iar noi vom gasi solutia optima pentru tine, pe dimensiuni create special, la cerere.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON