Draperii de lux pentru case clasice

Stilul clasic nu se demodeaza niciodata, iar cu aceste draperii de lux de la Sophia, cu siguranta vei obtine un decor extravangant. Cu o experienta de 15 ani in designul interior textil si “windows treatment”, specialistii nostri iti ofera gratuit si serviciul de consultanta la domiciliu, pentru 2 ore.

Lantul de magazine in franciza iti lasa posibilitatea de a-ti gasi tesaturile elegante de care ai nevoie, chiar la tine in oras. Cele 22 de magazine din tara, dar si showroomul din Anglia au imbracat ferestrele a mii de romani de pretutindeni.

Dulcele stil clasic este unul din cele mai atragatoare, atat in outfituri, cat si in decoratiuni interioare. De la mobila, pana la tapiterii, decoratiunile clasice sofisticate tin de statement artistic, o extensie a propriilor gusturi.

Colectiile lansate anual aduc cu sine o bogatie de materiale naturale, lucrate in atelierele proprii.

Iata cateva draperii de lux pentru casa ta:

Draperii de lux- Valparaiso

Cu o textura si un joc cromatic delicat, colectia de draperii de lux Valparaiso iti aduce eleganta la tine acasa. Tesaturile Made in Iasi pastreaza delicatetea materialului catifelat, fiind ideale in seturile cu perdele vaporoase.

Un model ideal pentru casele glamour este draperia Valparaiso gri. La 215 lei/ metru liniar, tesatura de calitate este atuul unui decor textil inegalabil.

Perfecta in casele ample, in livinguri cu mobila de lemn lucrata manual, sau in dormitoare matrimoniale, draperia creeaza un efect uimitor prin jocul de lumina. Aceasta este decorata cu pattern geometric si patina vintage ce ii intregesc aspectul elegant.

Draperii de lux Antique Rome

Roma antica a fost o oaza de inspiratie pentru designul contemporan, de la decor, arhitectura, pana la imbracaminte. Materialele lejere, cu textura usoara, te trimit cu gandul la tesaturile naturale care erau purtate in castele romane.

Colectia de draperii de lux Antique Rome uimeste cu stilul si materialele de calitate. Indiferent de culoarea preferata, draperiile aduc cu sine o nota sofisticata, pentru camere inalte, decorate cu coloane sau basoreliefuri de efect.

Designerii recomanda tonurile de purpuriu, sau violet lavanda, alaturi de perdele albe simple. Pret tesatura: 215 lei/ metru liniar.

Draperii de lux Vintage Touch

Placuta la atingere si catifelata, draperia Vintage Touch poarta cu sine aerul boem de care ai nevoie intr-o casa retro. Fie ca o asortezi cu o perdea simpla, sau cu o mobila alba, aceasta tesatura este ideala pentru draperii lungi, cu falduri bogate. O poti completa cu un sistem de prindere din colectia noastra de canafi. Culoarea de un gri deschis si infuziile argintii imprima o stralucire unica, mai ales in bataia soarelui sau a unui corp de iluminat clasic. Pret draperie: 169 lei/ metru liniar.

Pasionatii de design interior se pot juca cu texturile si pot imbogati seturile de draperii cu perdele din colectiile Granada Georgette, Zanzibar sau Andalusia.

Daca ai nevoie de sfaturi personalizate pentru locuinta ta, profita acum de serviciul de consiliere gratuita la domiciliu sau suna-ne la 0753067277!

Te lasam in continuare sa admiri un proiect drag noua, o casa frumoasa din Iasi, in stil clasic.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON