Pernute decorative- vedetele sezonului

Odata cu lansarea a 15 colectii noi, Sophia iti aduce si noi tesaturi pentru pernute decorative. Cu o gama larga de materiale top-notch, magazinele noastre iti ofera cele mai colorate si versatile perne si tapiterii pentru mobilierul tau. Designerii de interior recomanda ca atunci cand decoram o camera, sa asortam materialele textile intre ele: pernute cu tablia de la pat sau tapiteria scaunelor sau draperiile cu perne si paturi pentru pat.

Fiecare camera are o atmosfera aparte. Livingul este dedicat socializarii si trebuie sa fie decorat in culori light, pastelate, care inspira la visare. Jocurile de culori roz- alb, violet- argintiu, bleumarin- galben, bej- verde, pot fi folosite cu succes in amenjarea setului de perdele si draperii.

In dormitor de exemplu, sunt indicate draperiile semiopace, care te feresc de lumina, cand ai nevoie de intimitate. Nuantele calde: roz, bej, violet sunt indicate in crearea atmosferii cozy.

Bucataria este un spatiu mai deschis si mai vesel. Aici poti opta pentru culori aprinse, care sa dinamizeze camera, sau pentru un decor din lemn, pentru o incapere traditionala.

Iata cum poti asorta aceste pernute decorative cu intreaga casa:

Pernute decorative pentru sufragerie

Canapeaua pe care stai si te uiti la televizor sau sa citesti, este locul perfect de reculegere. Iti poti pune o masuta de cafea, un covor pufos, si un corp de iluminat cu picior inalt. Ce nu trebuie sa lipseasca din camera, sunt pernutele decorative Sophia. Iti poti combina draperiile cu tesaturi fine din gama Firenze sau Cinque Terre, ce fac parte din cele 15 colectii aniversare, lansate in aceasta toamna.

Colectia Cinque Terre este una inspirata de jocul frunzelor pe pamant. Culorile deosebite si materialul catifelat creeaza irizatii unice, care te vor cuceri pe loc.

Colectia Firenze este dedicata elegantei si artei italienesti. Patternurile jucause si bordurile decorative completeaza de minune un open space.

Pernutele le poti aranja in orice pozitie vrei, ca tu sa te bucuri de un design ergonomic pe canapea, in orice moment.

Pernute decorative pentru dormitor

Dormitorul este un spatiu in care calmul te imbraca. Orele de somn sunt foarte pretioase, iar decorul trebuie sa te invite la o stare de beatitudine si armonie. Poti alege sa iti decorezi patul cu tapiterii catifelate, placute la atingere si un mobilier optimizat pe dimensiunile camerei.

Designerii de interior recomanda si accesorizarea cu borduri a draperiilor, perdelelor si a penutelor. Colectia preferata din acest sezon este Sena. Ea poate fi asortata cu o draperie uni, din colectia Arena, una din cele mai populare alegeri pentru casele rezidentiale si hoteluri sau pensiuni de top.

Iarna aceasta, se poarta culorile satinate: auriu, argintiu si infuziile pretioase. Fiecare perna este un accesoriu de pret, care iti ofera un plus de confort, dar care confera si eleganta casei tale.

Nu uita sa iti imbogatesti decorul ferestrelor si cu cei mai matasosi canafi, care sa te ajute la prinderea draperiilor, pentru a obtine mai multa lumina in timpul zilei.

Daca si tu vrei sa aduci putina stralucire in casa ta, alege-ti cele mai sofisticate pernute decorative de la Sophia!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON