Amenajarea casei in culoarea anului 2017 Greenery

Ca in fiecare an, designerii din toate industriile au asteptat cu nerabdare sa afle care va fi culoarea anului 2017, pentru a pregati noile colectii.

La finalul anului 2016, Institutul Pantone a anuntat care este culoarea anului 2017: culoarea anului este verdele crud, Greenery, nuanta ce simbolizeaza reconectarea cu natura. Membrii Institutului si-au justificat alegerea invocand situatia globala tensionata din prezent, motivand ca este vremea perfecta pentru o culoare care se simte ca o gura de aer proaspat: Emblematic in ceea ce priveste noile inceputuri, PANTONE 15-0343 Greenery este o nuanta de verde cu tenta galbuie care evoca primele zile de primavara, cand natura revine la viata. Aceasta culoare ilustreaza imaginea copacilor bogat inverziti si aerul luxuriant al naturii in plina viata. Atributele incurajatoare ale verdelui Greenery ne indeamna sa tragem aer adanc in piept pentru a inspira o doza mare de oxigen, facandu-ne sa ne simtim revitalizati”.

Institutul Pantone este autoritatea internationala in domeniul culorilor si a sistemelor de culori.

Acestea fiind spuse, si noi, la Sophia, am inceput sa pregatim idei de amenajare in nuante de verde. Mai jos aveti cateva propuneri in care am folosit perdele albe, simple si delicate, care scot in evidenta tonurile de verde existente in tesaturile draperiilor.

Decorul este completat si de pernele decorative in aceleasi nuante ca draperiile. Culoarea peretilor si a covoarelor este una neutra, care sa accentueze draperiile.

198639 -DR-198738 PN2

198691 DR 2

198691 DR

Pentru mai multe propuneri de amenajare sau produse in aceasta culoare accesati site-ul nostru: www.sophia-romania.ro si lasati-ne un mesaj.

Voi ce parere aveti de aceasta alegere? Va reprezinta?

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON