Actiuni caritabile alaturi de asociatia “Mergem”

Asociatia “Mergem” este o organizatie belgiana non-profit infiintata in 2010 care-si propune prin intermediul proiectelor sale sa ajute copiii fara posibilitati materiale din zonele rurale ale Romaniei.

Toate proiectele de ajutorare a celor fara situatie financiara sunt privite ca niste parteneriate, asa cum sunt descrise si pe pagina oficiala a asociatiei, parteneriate care isi propun sa aduca zambete pe buzele copiilor nevoiasi prin asigurarea celor necesare unui trai decent.

Unul dintre proiectele organizatiei “Mergem” s-a desfasurat in comuna Motca din judetul Iasi, unde membrii asociatiei caritabile au ajutat copiii proveniti din familii defavorizate printr-un transport special adus din Belgia cu haine, incaltaminte, jucarii si ciocolata belgiana.

Sophia Romania s-a alaturat acestui eveniment caritabil si a sprijinit asociatia prin participarea ca voluntar la actiunea de distribuire a hainutelor, jucariilor si celorlalte produse aduse din Belgia pentru copii cu varste intre 1 si 18 ani, in special celor de etnie rroma.

Alaturi de voluntarii din Romania a luat parte si presedintele asociatiei belgiene care s-a implicat pe tot parcursul proiectului si impreuna ne-am putut bucura ca am reusit sa aducem bucurie si zambetul pe buze copiilor care doar visau la hainute sau jucarii.

Membrii asociatiei isi doresc ca aceasta initiativa sa fie doar inceputul unui proiect mai amplu, care sa vizeze copiii din famiile rrome si nu numai, prin care sa ii ajute sa aiba acces la educatie si un trai mai bun.

Proiect Mergem

Proiect Mergem2

Proiect Mergem3

Mai multe informatii si poze de la proiectele asociatiei caritabile “Mergem” pot fi gasite pe pagina lor de Facebook.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON