Sophia sustine Fundatia Bethany la Balul de La Castel- 2019

Balul de La Castel 2019 este o noua ocazie de a oferi copiilor, zambetele pe care le merita. Este o alta sansa de a gasi noi oameni dornici sa colaboreze si sa sustina copiii mai putin norocosi, prin acte de caritate.

Echipa Sophia este alaturi de Fundatia Bethany pentru a doua oara la acest eveniment si aduce cu sine, una din colectiile fabuloase de tesaturi pentru casa. Actele umaniste si activitatile fundatiei au fost mereu o sursa de inspiratie si mai ales de admiratie pentru partenerii ei.

Foto-2De peste 20 de ani, Fundatia Bethany a incercat sa sustina familiile si copiii aflati in situatii nefericite, si sa le redea pofta de viata. Artistii romani au oferit de-a lungul anilor, opere, piese originale si donatii din proiectele personale, catre fundatie, ajutand astfel persoanele care aveau nevoie de o sustinere financiara si emotionala.

Infiintarea fundatiei s-a facut in anii’90, in ideea de a imbunatati viata copiilor din orfelinate. Pe parcursul anilor, multumita informarii mass-media a fost posibila si dezvoltarea cu mai multe sedii si puncte de lucru pentru a actiona la nivel national. Astfel, membrii fundatiei au reusit sa previna abandonul, si sa lupte pentru reintegrarea copiilor abandonati in centre de plasament sau familii adoptive.

809e6ce8-9cbc-4928-abca-db3a9371b35eBrandul Sophia Home Decoration va aduce in cadrul balului de La Castel, o colectie de tesaturi pictate manual, gata sa cucereasca inimile romanilor. Cu 24 de magazine si colaboratori in toate colturile tarii, compania ieseana, alaturi de Fundatia Bethany, lanseaza noile draperii si perne decorative Chicago Velvet Collection. Fondurile incasate vor fi virate catre fundatie, pentru a-i sustine pe cei mici.

Banii vor fi folositi pentru sustinerea programelor de tip after-school, pentru consilierea si sustinerea a peste 40 de familii cu dizabilitati, sprijinirea tinerilor din mediul rural si a campaniilor de Craciun.

Colectia Chicago Velvet marcheaza o noua colaborare cu artista Eni Emilia, cunoscuta la nivel international pentru lucrarile ei. Pictorita a ales sa se intoarca din Elvetia pentru a-si urma pasiunea pentru arhitectura si design in Romania, dupa un periplu de 20 de ani. Artista a creat numeroase tablouri, lucrari, sculpturi art-nouveau, expuse in Muzeul de arta moderna europeana Zofinger (Elvetia), Mus’Art Gallery (Elvetia), si multe alte colectii personale si de grup.

b766dd13-9225-4ace-917b-6ccb4bc7300bDragostea ei pentru arta a fost cultivata in cadrul Universitatii de arta Ion Grigorescu, din Bucuresti si a Universitatii de Arta, din Iasi.

Pernele si draperiile din catifea sunt imprimate cu tusele pline de culoare ale artistei. Modelul impresionist, florile ample si jocul de culori dau o noua atmosfera oricarui decor interior. Artista mentioneaza ca a pictat aceste pernute decorative cu gandul de a oferi celor care le achizitioneaza un strop de frumusete si armonie in casa, dar si cu gandul la copiii care au nevoie de ajutor.

Chiar daca tema este una florala, seturile acestei colectii handmade pot fi amplasate atat in casele private, cat si in pensiuni, hoteluri sau restaurante primitoare, pastrand un aer de primavara eterna.

7bfa62e3-c4c2-469f-b088-8603aac8f69eCulorile folosite de bleu, turcoaz, verde, violet sunt nuante ale renasterii sufletesti, fiind menite sa aduca armonia naturii, oriunde ar fi amplasata colectia.

Materialele de calitate si jocul cromatic fac din acest set de perne decorative si draperii un cadou perfect, atat pentru inimile celor care il folosi, cat si pentru copiii care asteapta un motiv de bucurie.

Acum, prin fundatia Bethany si Sophia, panzele vor prinde viata sub tusele artistei, pentru a da viata si speranta celor care au atata nevoie!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON