Sophia Romania a participat la Salonul International de Mobila

Sophia Romania este prezenta in fiecare an la targurile importante internationale.

Salonul International de Mobila de la Milano din Italia este unul dintre cele mai mari si importante evenimente din lumea decoratiunilor interioare, unde sunt prezentate in fiecare an tendintele in materie de design si mobilier interior.

Cu o traditie de mai bine de jumatate de secol (prima editie a avut loc in 1961), Salonul International de la Milano gazduieste an de an un numar impresionant de expozanti din toata lumea veniti sa prezinte si sa arate lumii care sunt tendintele propuse de cei mai renumiti producatori, arhitecti si designeri in acest domeniu pentru urmatoarea perioada.

Acest eveniment este un prilej bun pentru cei pasionati de lumea designului interior si de frumos, cat si pentru cei care activeaza in acest domeniu de a fi la curent cu schimbarile, noile tendinte si stiluri din industria mobilei si decoratiunilor interioare.

Editia din 2014 s-a desfasurat in perioada 8-13 aprilie si a avut printre expozanti si producatori romani veniti la Milano sa arate publicului larg propriile creatii si produse.

Sophia Romania a fost prezenta la Salonul International de Mobila de la Milano cu draperii si perdele de cea mai buna calitate din colectia Embrodery lucrate manual si incrustate cu cristale Swarovski, ce au reusit sa impresioneze vizitatorii veniti din toata lumea. Am avut o gama variata de produse definite de o cromatica calda (roz pal, mov, bej, maro), cu materiale din matase, deosebite, cu linii pretioase si rafinate, modele florale care sa ofere eleganta si stil oricarei case.

Cei care ne-au vizitat standul la Targul de la Milano au admirat si pernutele noastre decorative cu imprimeuri florale si modele deosebite, cat si alte accesorii de lux confectionate in Romania din materiale de foarte buna calitate, lucrate cu atentie deosebita pentru detalii si modele glamour. Iubitorii de frumos au putut sa se delecteze vizual cu produsele noastre si sa ne felicite pentru colectia de draperii si perdele speciale.

Ne bucuram ca am avut ocazia sa participam la acest prestigios targ si sa aratam lumii produsele Sophia Romania.

Echipa Sophia

draperii si perdele

draperii si perdele Sophia

accesorii decorative

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON