Dulcea aromă a succesului: franciza Sophia din Roman sărbătorește doi ani de la deschidere

Unde există viziune, pasiune și muncă asiduă, nimeni și nimic nu poate împiedica sămânța unui vis să înflorească într-un copac luxuriant al reușitei.

Cu acest spirit încărcat de entuziasm și dedicare, franciza Sophia de pe Bd. Roman Mușat, bl. 20, parter, din Roman, Neamț, a deschis porțile către un eveniment marcant, plin de culoare și vitalitate, celebrand doi ani de existență și succes în comunitatea locală. Să ne întoarcem un pic în timp și să descoperim povestea impresionantă a acestui vis devenit realitate…

Isidor Blăjuț, arhitect de profesie, cu o viziune clară și un suflet vibrant pentru design, și-a unit forțele cu brandul Sophia încă de la începutul carierei sale, în urmă cu 12 ani, explorând culorile și formele în calitate de designer în showroomul Sophia din Iași. Drumul său, însă, nu s-a oprit aici! După ani de studiu și muncă, Isidor a absolvit Facultatea de Arhitectură „G. M. Cantacuzino” și drumul i s-a intersectat din nou cu Sophia atunci când a decorat împreună cu echipa din Iași Hanul Mărioarei, lucrare pe care a și proiectat-o în calitate de arhitect.

Acesta avea să fie doar începutul unei aventuri pline de culoare în lumea antreprenoriatului. Împreună cu Anamaria Ștefan Georgescu, fondatorul Sophia și cu întreaga echipă din spatele brandului, Isidor Blăjuț a pus în mișcare cel mai frumos magazin de perdele și draperii din orașul Roman!

Ei bine, acum, dragi prieteni și colaboratori, Sophia Roman a împlinit doi ani și sărbătorea nu putea fi decât una strălucitoare și memorabilă!

Evenimentul cocktail organizat în cel mai mic detaliu a strâns la un loc spirite similare și inimi încărcate cu dorința de a crea și a inova. Antreprenori de succes, colegi de breaslă, prieteni, media și chiar primarul orașului Roman, Leonard Achiriloaei, au fost martori la aceste momente de bucurie și triumf. Un triumf care nu s-a limitat doar la celebrarea succesului, ci și la marcarea unui nou început cu lansarea unei colecții ravisante de țesături toamnă-iarnă.

Isidor Blăjuț, gazda și sufletul întregului proiect, împreună cu Oana Stan, Directorul Național de Francize din București, și domnul primar, au marcat seara cu discursurile lor

„Când am deschis magazinul Sophia în Roman acum 2 ani am făcut un clip, regizorul a avut răbdare și am repetat multe secvențe, acum trebuie să recunosc: emoțiile sunt mai mari și trebuie să iasă din prima!” așa a început discursul lui Isidor, și a continuat cu mulțumiri sincere către invitații prezenți: „Produsele brandului Sophia s-au lipit de inimile romașcanilor… în cei doi ani de când decorăm în județul Neamț vedem cum clienții Sophia au cel mai frumos zâmbet și pentru aceasta vă mulțumim!.”.

Recunoștința și excelenta au fost celebrate de asemenea, echipa Sophia Roman primind o diplomă din partea Primăriei, un simbol al dedicării și impactului pozitiv pe care l-au adus în comunitatea locală.

Privim această sărbătoare nu doar ca pe o aniversare, ci ca pe un nou început, plin de speranță, inovație și, desigur, cele mai frumoase perdele și draperii pentru ferestrele romașcanilor!

La mulți ani, Sophia Roman! Spre mai multe reușite și culori vii în viitor! Iar pe voi, dragii noștri, vă așteptăm în showroomul Sophia din Roman Bd. Roman Mușat bl. 20 parter și pe Facebook și Instagram să urmăriți proiectele, promoțiile și surprizele cu care vă va încânta echipa Sophia din Roman.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON