Sugestii de mobilier pentru o sufragerie moderna

Afla care sunt sugestiile de mobilier pentru o sufragerie moderna

Sufrageria este probabil cea mai importanta camera din componenta unei locuintei. Acesta fiind locul unde ne intalnim cu cei dragi dupa o zi de munca. Unde spunem povesti, ne relaxam si ne incarcam bateriile pentru a doua zi.

Din acest motiv, aceasta incapere trebuie amenajata intr-un stil prietenos si primitor. Dar in acelasi timp sa aiba si o nota de eleganta si modern. Asa incat sa devina un loc confortabil si relaxant pentru toti membrii familiei.

Daca sunteti in proces de redecorare a sufrageriei, Sophia va pune la dispozitie o gama variata de produse de mobilier din colectii clasice. Dar si din colectii chic, vintage sau moderne. Iar astazi va vom recomanda cateva dintre ele.

Canapeaua este unul din piesele de mobilier esentiale pentru a mobila o sufragerie. De exemplu modelul London poate fi o alegere inspirata pentru cei care aleg un stil elegant si clasic. Combinatia de culori albastru cu galben si motive florale ale canapelei vor aduce o pata de culoare camerei. Oferind confort si relaxare. Canapeaua London este de asemenea potrivita celor care au o sufragerie de dimensiuni mai mici.

Canapea LondonO alta piesa de mobilier care nu trebuie sa lipseasca din sufragerie este biblioteca.Noi va recomandam acest model in 4 usi si 2 sertare cu un design alb simplu. Un stil minimalist unde puteti aseza cartile preferate sau obiecte dragi ale familiei. Biblioteca este din lemn de brad masiv si foarte rezistent.

Biblioteca albaDin colectia Shabby Chic, puteti opta pentru aceasta masa cu structura metalica . Are un design elegant unde sa puteti servi cafeaua de dimineata alaturi de cei dragi .Masa este confectionata din lemn de brad.

MasaPentru cei care nu vor sa foloseasca fotolii in sufragerie, pot alege un taburete practic si extrem de atragator. Ati putea incerca acest taburet Leben Reye din colectia Epoque. Aceasta are un design in dungi, de culoare rosie, si usor de amplasat in orice colt al camerei. Va va face ziua mai frumoasa!

TaburetPentru mai multe produse, va invitam sa accesati sectiunea Mobilier unde veti gasi o gama variata de mobilier pentru a alege ceea ce vi se potriveste.Speram ca va plac aceste sugestii de mobilier pentru o sufragerie moderna.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON