Ce perdele si draperii sa alegi pentru livinguri moderne

Stilul minimalist, cu decorratiuni moderne a acaparat lumea designului interior. Cu seturile de perdele si draperii Sophia iti poti crea un cadru in ton cu ultimele influente artistice din domeniu.

Ca tu sa ai parte de o varietate de modele, iti punem la dispozitie cele mai atragatoare colectii de tesaturi pentru casa ta. Poti alege sa iti asortezi draperia cu tapiteria de pe scaun, pat sau pernele decorative de pe canapea, totul in nuantele dorite de tine.

Livingul este o camera de zi, un loc dedicat socializarii si relaxarii. Tocmai de aceea, trebuie realizat pentru a crea o atmosfera cozy, primitoare, in care sa te simti in largul tau.

Fie ca iti completezi piesele de mobilier cu un coltar sau o canapea si fotolii, trebuie sa ai grija la alegerea tesaturilor.

Echipa noastra ofera serviciul de consiliere la domiciliu, gratuit timp de doua ore, oferind sfaturi pentru windows treatment si pentru decorurile cu textile. Serviciul de booking pentru designer textil de interior este disponibil atat in magazinele de francize, situate in provincie si Bucuresti, cat si online.

Poti alege din 25 de designeri specializati si astfel vei avea parte de un decor personalizat, pe dimensiunile dorite si in nuantele indicate in functie de camera.

Iata cateva din modelele de perdele si draperii pentru un living modern:

Perdele si draperii in nuante pamantii

Combinatiile cu perdele si draperii Agra Velvet cu modele geometrice aduc un aer boem in casa ta. Indicate in living, perdelele albe lungi, cu draperii catifelate pot fi personalizate cu sisteme de prindere sau accesorii de strangere a acestora.

Designerii opteaza pentru combinatii pamantii, maro- orange, alb- gri inchis, kaki sau infuzii argintii pentru putina stralucire. Dinamica cromatica creeaza un joc unic in sufrageria ta. Draperiile Agra Velvet pot fi personalizate online, pe masurile dorite, si pe numarul dorit, in functie de cate ferestre sunt amplasate in camera. Pretul este de 238 lei/ metru liniar.

Draperia o poti combina cu aceasta perdea alba Marseille Crushed- pret 120 lei/ metru liniar. Efectul stralucitor este datorat tesaturii fine, cu reflexii argintii. Astfel, te poti bucura de un decor rafinat si luminos.

Perdele si draperii in nuante roz

Daca doresti sa obtii un aspect romantic si cozy in living, poti alege perdelele Seville Rose. Acestea pot fi asortate cu tapiterii florale sau draperii cu modele impresioniste.

Perdeaua roz deschis din tesatura naturala se impleteste de minune cu draperiile colorate. Poti opta pentru nuante blande, inspirate de jocul cromatic al florilor, sau de draperii cu linii verticale, ce ofera camerei un efect de alungire.

Un model delicat, ce aminteste de picturile murale grecesti este dat de draperia cu linii colorate Rayas. Pret: 115 lei/ metru liniar.

Alaturi de un corp de iluminat cu picior, langa canapea, iti poti crea spatiul tau intim de reculegere.

Pret perdea Seville Rose: 57 lei/ metru liniar.

Daca vrei sa te joci cu stilurile, poti adauga in loc de draperie cu linii, una shabby chic, florala. Un model deosebit este draperia Dinasty, cu trandafiri delicati. Pret redus: 88 lei/ metru liniar.

Lasa-te fermecat de gama vasta de perdele si draperii multicolore Sophia si creeaza-ti un spatiu de vis, in care te reintorci cu drag. Ne poti suna la 0753 067 277 pentru consiliere gratuita la domiciliu 2 ore, iar noi vom gasi solutia decorativa optima pentru casa ta.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON