Sophia oferă consiliere gratuită, online, cu designeri specializați românilor din diasporă

În această lume plină de oportunități online, Sophia oferă șansa românilor din diasporă de a lua acasă produse românești!

Designerii și decoratorii Sophia oferă consiliere gratuită online pentru un decor personalizat, realizat cu măiestrie și migală în atelierele de croitorie din Iași și București. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți pe Whatsapp fotografii cu casa ta și, mai apoi, designerii Sophia te vor îndruma în alegerea țesăturilor și realizarea măsurătorilor!

 În plus, dacă ai revenit în orașul natal pentru scurtă vreme și vrei să-ți decorezi ferestrele, cu siguranță vei găsi un magazin Sophia aproape de tine, nu contează în ce colț al țării te afli.  Sunt 30 de magazine în toată țara, magazine proprii și în franciză, unde vei găsi designeri specializați în amenajarea ferestrelor casei tale. Trei ateliere proprii, unde mâinile dibace ale colegelor noastre din croitorie reușesc să facă perdele, draperii produse 100% românești.

Pandemia ne-a învățat să fim mai buni, pandemia ne-a ajutat să ne dezvoltăm și să depășim orice barieră. Ne-a schimbat modul de viață, petrecem mult mai mult timp în casă, iar oamenii au devenit preocupați de spațiul propriu, de decorare. Un living în care întâlnirile de familie nu sunt doar seara, ci în fiecare moment al zilei. Un birou în care întâlnirile online cu echipa au nevoie de un loc luminos. Fiecare cameră are nevoie de decorațiuni interioare.

Cum să alegi modelele potrivite de perdele și draperii?

Perdelele si draperiile sunt elemente ale unei amenajari interioare complete, care pot schimba întregul aspect al unei camere. De aceea, atunci cand le alegi, trebuie să ții cont de câteva criterii, pentru ca rezultatul final, și anume, felul în care arată încăperea, să fie exact așa cum ai visat! Prezenta perdelelor si a draperiilor într-o încăpere oferă o atmosferă primitoare, caldă și, prin intermediul acestora, poți obține efecte vizuale plăcute și chiar inedite! O regula simplă, respectată de toti designerii și consilierii Sophia, spune ca elementele textile trebuie sa se asorteze, la alegere, cu – piese de mobilier, tapiterie, pereti, covoare sau cuverturi si, bineinteles, tematica decorului. Sunt atât de multe amănunte de care trebuie să ții cont. De aceea, din experiență am învățat că doamnele care ne contactează online nu au găsit modelul potrivit pentru living sau dormitorul copilului.

De aceea, un designer Sophia oferă consiliere gratuită online românilor din diasporă, pentru ca decizia finală de amenajare să fie cea mai bună pentru tine! Nu poți discuta cu designerul în timpul programului de lucru? Nu-i nici o problemă, la Sophia poți alege ziua și ora la care poți intra online pentru a ne da toate detaliile, pentru a ne arăta camera în care dorești să faci noua amenajare. Deschide acest link https://bit.ly/3iM6wai și alege data și ora în care vei fi liberă! Mai jos, vei descoperi care sunt principalele criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci când ești în căutarea modelelor ideale, ce iti vor fi de mare ajutor pentru ca decizia finala sa fie cea mai bună pentru tine!

Românii din Bruxelles au ales perdele și draperii Sophia

Toată lumea ar trebui să aibă perdele. Decorul tău povestește despre tine, despre valorile și armonia relațiilor, despre cât de mult iubești plaiurile natale și cât de mult te influențează. Doamna Mădălina Izvasoiu locuiește în Bruxellles, este din Bacău dar profesia o poartă pe meleaguri, departe de locurile pe care le iubește atât de mult. “Am citit despre Sophia pe pagina de Facebook a doamnei Andreea Marin. Mi-au plăcut decorurile prezentate, apoi am urmărit și emisiunea de la TVR1 unde doamna Anamaria Ștefan Georgescu a povestit despre brandul românesc pe care îl conduce. M-au inspirat, i-am ținut minte, și atunci când în sfârșit mi-am găsit un apartament al meu în Bruxelles i-am contactat. Totul a decurs foarte bine, i-am contactat online, am trimis câteva fotografii din casă, am ales împreună culorile și materialele. Am primit coletul și am fost mândră de românii mei”.

Cum ar fi să găsești casa aranjată și decorată atunci când de Sărbători și în vacanța de vară vii în România?

În Anglia medievală, draperiile reprezentau o formă de statut în societate. Cu cât draperiile erau mai groase, dublate și din catifea prețioasă, cu atât mai mult atrăgeau privirile trecătorilor și ale oaspeților. Și românilor le plac produsele sofisticate, pentru că pentru noi, trebuie să recunoaștem, casa este oglinda sufletului nostru. Fiecare român din diasporă luptă pentru a-i fi mai bine, muncește pentru un trai mai bun pentru familie, pentru copiii rămași cu bunicii acasă. Este greu să plângi în fiecare seară după ce ai vorbit cu cel mic rămas în România în grija bunicilor. Este greu, chiar foarte greu, mulți oameni se zbat, muncesc pentru o casă, dar nu trebuie să te doboare depărtarea. Dimpotrivă, trebuie să te întărească, să ridici capul, să privești în jurul tău să privești cu încredere la cei de acasă și să le spui de planurile tale. Spune-le despre cum visezi, despre cum ai vrea să arate fiecare cameră.

Nu lăsa amenajarea casei pentru atunci când vei veni în țară. Profiră de beneficiile internetului, arată-le celor de acasă că ai nevoie de ei. Cum te pot ajuta? Pot ajunge într-unul din cele 30 de magazine Sophia din România. Intră pe acest link și găsește magazinul care este cel mai aproape de părinții tăi, de copii, de mătușa sau prietena ta https://www.sophia-romania.ro/magazine/. Sunt atât de multe modele și combinații pe care le poți încerca. Găsești peste 167 de colecții de perdele și draperii. Stocurile sunt tot timpul reînnoite, astfel că în depozite avem lunar aproximativ 200.000 de metri liniari de țesături. Sigur vei găsi și tu combinațiile dorite! Știm că nu îți este ușor, că problemele cu serviciul îți ocupă mult timp. Spune-le lor ce îți dorești, vorbește-le despre visele tale, despre cum ai vrea să fie livingul sau dormitorul tău. Întrebă-i pe copii cu și-ar dori camera. Fiecare avem dorințe, visăm în culori și am vrea să avem cea mai frumoasă cameră.  Nu le este ușor, sunt multe lacrimi și suspine.

Românii își iubesc casele!

Dar românii își iubesc casele, Ne place să întâlnim oameni romantici, oameni care își iubesc aproapele, care vor să își ajute rudele aflate în străinătate. Pentru că românii își iubesc casele, își iubesc locurile natale, își iubesc casa în care au investit muncă, lacrimi, suferințe. Cunoaștem aceste povești, deoarece în magazinele Sophia multe bunici cu nepoți, unchi și mătuși au venit să dea comandă de perdele și draperii pentru casele copiilor care muncesc afară. Nimic nu este greu dacă îți dorești cu adevărat să te bucuri de un decor personalizat. Nu aveau idee cum ar trebui să arate. Dar un designer Sophia i-a consiliat, au fost împreună în casa copiilor și au reușit împreună să găsească combinațiile perfecte. Iar în vacanța de vară, sau de Sărbători fericirea s-a simțit în fiecare mesaj pe care l-am citit, în fiecare apel în care doamna întoarsă din Italia, Spania, Germania sau Anglia ne-a mulțumit pentru draperiile din casă. “Fotografiile parcă nu au reușit să surprindă atât de bine culorile. Ce pot să spun, am rămas fără cuvinte. Mulțumesc!”

Ne plac casele în care oamenii se iubesc. Pentru că atunci când oamenii se iubesc chiar se simte. Iar în aceste case proiectele Sophia sunt frumoase. Este incredibil când părinții au încredere în copii, când îi lasă pe ei să decidă cum ar vrea să arate camera lor, mai ales când este adolescent. Este o formă de încredere din partea părintelui. Consilierii Sophia au lucrat cu mulți adolescenți, chiar și cu copii mai mici, pentru că trebuie să știi ce trebuie să-l întrebi despre cum ar vrea să fie camera. Apoi, tot împreună au ales din mostrare culorile, le-au îmbinat, și-au imaginat și au visat la proiectul final. Iar bucuria de pe chipuri nu poate fi uitată.

De la reviste la aplicații și comenzi online

Prin anii 2000 urmăream revistele cu decoruri pentru casă – Casa Lux, Casă și grădină, Casa Mea -, și așteptam lunar să apară următorul număr pentru a găsi fotografia potrivită. Decupam imagini pentru vara următoare în care urma să renovăm apartamentul, balconul sau camera din casa bunicilor. Acum la Sophia oferim consiliere gratuită, online, cu designeri specializați românilor din diasporă. Ce trebuie să faci? Poți locui în orice colț al lumii – în Franța, Germania sau Austria, în însorita Spanie sau pe țărmurile Atlanticului, în Portugalia. De ce nu, chiar în America. Trimite-ne poze sau videoclipuri cu locuința ta pe Whatsapp la numerele de telefon: +40753121596 sau +40758235253. Unul dintre designerii noștri îți va oferi Consiliere online gratuită pentru a lua cele mai bune decizii. Acesta te va ajuta cu alegerea țesăturilor și dimensionarea corectă a acestora. Iar atunci când vii acasă de Sărbători sau în vacanța de vară, casa pentru care ai muncit, în care ai investit atâta trudă, va fi decorată și aranjată de designerii Sophia.

Poți totodată să vezi portofoliul Sophia descărcând din Magazin Play (de pe Android) sau App Store (de pe iPhone) aplicația Sophia Home Decoration Portofolio. Aici vei găsi o parte din decorurile Sophia făcute de designerii noștri în casele a sute de familii din țară sau din străinătate, în hoteluri și pensiuni, muzee și castele, birouri și studiouri.

Colegii noștri oferă soluții nu doar pentru decoruri, dar ne ocupăm și de livrarea coletelor, după ce toată comanda este realizată în croitorie. Avem contracte cu firme de curierat renumite, dar putem trimite coletele cu autocarele care efectuează curse regulate în țări ca – Marea Britanie, Italia, Spania, Austria sau Germania.

Fii român, decorează românește!

Fii mândru de perdelele și draperiile realizate de un brand 100% românesc, în atelierele de creație din Iași și România.

Tu în ce oraș locuiești? Hai să ne cunoaștem și să descoperi universul Sophia! Consiliere gratuită, online, cu designeri specializați pentru românii din diasporă! Sună acum!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON