TREI PROVOCĂRI cu care te confrunți atunci când decorezi un proiect HoReCa

1. Vrei cele mai frumoase țesături pentru perdele și draperii

Vrei ca atunci când clienții îți pășesc pragul să aibă de la început sentimentul că vor să rămână și, mai ales, să revină. Acest pas cu siguranță îți face cea mai mare plăcere, dar parcă tot ai avea nevoie de sfatul unui specialist care să te ajute să alegi țesăturile și să efectueze măsurătorile.

2. Standardele de siguranță impuse în domeniul ospitalității

Ei, aici lucrurile se complică. Pe lângă faptul că țesăturile trebuie să fie foarte rezistente și ușor de întreținut, acestea trebuie să fie ignifugate, draperiile trebuie să fie blackout, 100% opace, criteriu ce asigură, totodată, și o izolare fonică și termică a camerei sau cel puțin dimout – adică în proporție de circa 80% opace. Perdelele trebuie să fie transparente, pentru a asigura lumina naturală atunci când se dorește.

3. Bugetul

Ei bine, daca primele puncte te-au convins să apelezi la sfatul unui specialist Sophia, află că tot acesta îți va oferi soluția! Designerii Sophia îți vor face trei oferte de preț, astfel încât să o alegi pe cea potrivită pentru bugetul tău.

SOLUȚIA tuturor problemelor: apelează la sfatul specialiștilor GRATUIT

Ei bine, să apelezi la sfatul specialiștilor este cea mai bună alegere, mai ales că la Sophia serviciul de consiliere la locație este gratuit. Venim la locație cu mostre de țesături, alegem împreună perdelele și draperiile potrivite, realizăm măsurătorile, îți facem ofertele de preț și… ne vedem în ziua montajului! Între timp, în atelierele noastre de creație din București, Iași și Moțca, vom confecționa draperiile tale și te asigurăm că vor avea cusături perfecte.

Cum alegem PERDELELE?

Înainte de toate, trebuie să știi că noi ignifugăm la cerere orice țesătură și am selectat pentru tine doar perdelele voile, suficient de transparente pentru HoReCa.


Începem cu colecția de perdele Basic Voiles, cu o lățime generoasă de 300 cm și un preț accesibil de 23 lei/ml (fără TVA). Totodată, colecția de perdele Batiste ignifugată la un preț de 32 lei/ml (fără TVA), cu o lățime de 300 cm, oferă protecție și stil.

Perdea Basic Voiles, 23 lei/ml (fără TVA)

Colecția de perdele Oscar este în topul preferințelor clienților Sophia, aceștia revin după ani și o aleg din nou. Prețul este de 45 lei/ml (fără TVA) și are o lățime de 295 cm.

Colecția de perdele Portobello la 54 lei/ml (fără TVA) și 300 cm lățime este alegerea premium pentru spații care caută un impact vizual deosebit. Totodată, această colecție este foarte rezistentă. În cazul în care este agățată, prin întinderea ușoară a materialului revine la forma inițială.

Colecția Portobello, 54 lei/ml (Fără TVA), Lățime: 300 cm

Să nu uităm de DRAPERII

Draperiile uni sunt potrivite pentru HoReCa. În mai bine de 400 de proiecte HoReCa decorate de Sophia, țesăturile cu model au reprezentat excepția de la regulă și au fost alese numai pentru cabane sau locații cu o tematică mai excentrică. În locațiile exclusiviste primează însă printurile digitale, unice, așa cum am realizat pentru restaurantul Nuba din Iași.

De altfel, putem aplica pe decorațiunile textile orice tip de broderie, logo, nume sau orice mesaj dorești să transmită afacerea ta.

În ceea ce privește draperiile, începem cu vedeta de anul acesta, colecția de catifea blackout uni Sao Paulo, la prețul de 108 lei/ml (fără TVA) ce are o lățime de 280 cm. Această colecție conține mai multe texturi de catifea, cu diferite striații care îi dau un aspect deosebit. Cât despre nuanțe, vă spunem că sunt savuroase: ivoire, bej, grej, verde mentă, roz somon sau cărămiziu deschis.

Colecția Sao Paulo, Catifea Uni, Blackout, 108 lei/ml (Fără TVA), Lățime: 280 cm

Desigur că, în oferta noastră specială pentru HoReCa, vă punem la dispoziție și colecții de draperii cu prețuri foarte accesibile. Colecția Zaragoza, de exemplu, conține țesături din satin la prețul de 32 lei/ml (fără TVA), catifea la 81 lei/ml (fără TVA) și o țesătură cu un aspect natural, ce imită bumbacul, la prețul de 82 lei/ml (fără TVA).

Multe dintre colecțiile de țesături Sophia se pretează și pentru tapițare, colecția Genova, Dimout, este un exemplu, având un coeficient Martindale de 30.000, ceea ce indică rezistența crescută la abraziune. Prețul ei este de 63 lei (fără TVA). Încheiem cu colecția Pastel, Dimout, un satin perfect pentru dublarea țesăturilor, la prețul de 74 lei/ml (fără TVA), cu o lățime de 310 cm. Nuanțele variază de la crem, bej, auriu, cafea cu lapte și până la bleu, albastru, lila, roșu, etc.

Așadar, echipa Sophia este alături de tine în proiectul tău de decorare, iar serviciul de consiliere GRATUITĂ la domiciliu este la un click distanță.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON