Montaj la domiciliu

De ce sa apelezi la un specialist pentru montajul la domiciliu

Daca v-ati decis ca e timpul sa redecorati ferestrele si ati achizitionat noi draperii sau perdele care sa dea un aspect nou locuintei voastre, urmatoarea etapa este montarea lor. Considerata a fi o etapa usor de realizat acasa, de cele mai multe ori nu reprezinta o actiune reusita si multe persoane apeleaza apoi la un specialist.

In functie de modelul si materialul textil ales pentru decorarea ferestrelor, este important sa alegeti corect galeria sau sina, cu sistemul potrivit de prindere de baza (sine pe tavan sau galerii) pentru a putea manipula usor perdeaua sau draperia.

De cele mai multe ori, oamenii nu acorda importanta detaliilor legate de alegerea galeriilor sau a sistemelor de prindere si apar cateva greseli frecvente:

  • Galeriile/sinele si accesoriile pentru acestea nu sunt alese corespunzator, deoarece cele mai multe persoane nu dau importanta si nici nu aleg o galerie de calitate la fel cum procedeaza cu draperiile sau perdelele. Recomandarea este sa alegeti o galerie de aluminiu de calitate, rezistenta care nu se va curba intr-un timp scurt din cauza greutatii date de draperii sau perdele. Acelasi sfat este valabil si in cazul in care optati pentru o sina, deoarece sunt diferente intre o sina de plastic si una de aluminiu.
  • Nu se da importanta alegerii rejansei – Banda de incretire sau rejansa este de mare ajutor atunci cand se trece la procedura de incretire a draperiei sau perdelei. Alegerea unei rejanse de calitate inseamna ca o perdea/draperie va arata impecabil si va forma pliuri perfecte, schimband complet aspectul unei camere.
  • Ferestrele nu sunt masurate corect – Una din greselile frecvente facute de multa lume este aceea ca nu se fac masuratorile corecte inainte de a monta draperiile sau perdelele. Acest lucru atrage o alta vizita la magazin care inseamna timp si bani.

Acestea ar fi doar cateva din greselile pe care le poti face cand te apuci de montarea draperiilor sau perdelelor, greseli ce pot fi evitate daca apelezi la un specialist.

Noi va recomandam cu incredere sa apelati la serviciile oferite de Sophia Romania, deoarece montarea la domiciu se face de catre o echipa de profesionisti, care vor lucra delicat cu materialele si vor livra calitate intr-un timp foarte scurt.

Acest serviciu este oferit contracost, iar pretul incepe de la 50 de lei si dureaza intre 20 si 40 de minute.

 

1 Comment

FOLLOW US ON