Business Cocktail la Sophia Focșani: de doi ani decorăm ferestrele focșănenilor

Aniversarea unui Paradis al Perdelelor și Draperiilor

Într-o zi radiantă de toamnă, orașul Focșani a fost martorul unei aniversări cu totul speciale. Magazinul Sophia, o bijuterie a decorațiunilor interioare, a sărbătorit cu fast și eleganță doi ani de la deschiderea sa în regim de franciză. Fondatoarea brandului Sophia, Anamaria Ștefan Georgescu, și proprietara francizei din Focșani, Andreea Movileanu, au organizat un eveniment cu totul deosebit pentru a marca această ocazie memorabilă. Evenimentul a fost marcat de lansarea unor colecții noi de perdele și draperii, prezența unor oameni de afaceri locali și clienți importanți, precum și de invitatul special, talentatul pictor Ovidiu Kloska. Magazinul Sophia strălucește pe Strada Lupeni 11-13, în inima Focșaniului, aducând eleganță în locuințele tuturor celor care apreciază frumusețea și calitatea țesăturilor pentru perdele și draperii.

De doi ani în Focșani, de 19 ani în România și străinătate

La momentul deschiderii, franciza din Focșani era al 27 magazin Sophia în regim de franciză, iar între între timp brandul românesc numără nu mai puţin de 31 de francize, dintre care una este în Miami, Statele Unite ale Americii. Andreea Movileanu, proprietara francizei din Focșani, a luat decizia de a achiziţiona franciza Sophia şi a deschis noul magazin care a adus schimbări majore în decorul de interior nu numai în casele oamenilor ci şi în hoteluri, restaurante, terase, clădiri administrative şi culturale. Perdelele, draperiile şi în general materialele textile realizate în atelierele proprii de creație din Iași, contribuie esenţial la calitatea şi eleganţa designului din zona Focşani.

Colecții noi de perdele și draperii pentru a încânta simțurile

Cu ocazia evenimentului şi în aşteptarea oaspeţilor, magazinul Sophia a îmbrăcat haine de sărbătoare. Au participat numeroşi antreprenori locali, clienţi importanţi, colaboratori, diferite personalităţi din mediul de business şi social iar seara, în care accentul a fost pus îndeosebi pe networking, a fost marcată de multe surprize. Atracţia a fost constituită de lansarea a unor colecţii de perdele şi draperii care completează bogatul sortiment al produselor şi soluţiilor din brandul Sophia. Noile colecţii, având denumirile Montreal, Colorado, Toulouse, Santa Rosa şi Mississippi, sunt din catifea şi sunt în mod special recomandate pentru sezonul toamnă-iarnă care tocmai bate la uşă.

Momente speciale, invitați speciali

Discursurile au fost ţinute de Anamaria Ştefan Georgescu, fondatorul brandului Sophia, Andreea Movileanu, proprietara francizei din Focşani, Cristina Voncu, Director Marketing la Sophia şi Oana Stan, Director Naţional Vânzări.

Una dintre surprizele plăcute ale serii a fost prezența pictorului Ovidiu Kloska, ce a descris noile colecții de țesături Sophia prin ochi de artist, ilustrând modul în care frumusețea poate fi exprimată în multiple forme artistice. Evenimentul a adus împreună oameni de afaceri locali, care au venit să sărbătorească succesul magazinului Sophia și să descopere posibilitățile de colaborare. Această interacțiune între comunitatea de afaceri locală și magazinul Sophia demonstrează importanța acestei francize în economia locală.

Vă așteptăm la Sophia Focșani!

Împreună cu echipa, Andreea Movileanu oferă servicii complete de decorare a ferestrelor cu perdele și draperii: consiliere la domiciliu cu designeri specializați pentru alegerea țesăturilor și efectuarea măsurătorilor – serviciu oferit gratuit tuturor clienților Sophia, manoperă, montaj și întreținere. Programarea consilierii la domiciliu se poate face direct pe site-ul nostru.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON