Franciza Sophia Suceava – drumul catre noi inceputuri

Cu o experienta de 10 ani in lumea decoratiunilor textile interioare Sophia, Narcis si Andreea Chirila au dat startul unui nou magazin in Suceava. Dupa o scurta pauza, in care atentia s-a indreptat asupra familiei si a copiilor, Andreea a revenit in forta, cu idei fresh si combinatii textile, gata sa farmece orice bucovinean si nu numai. In zona de Nord a Moldovei, foarte multe familii stabilite in afara, aleg sa isi comande online sau isi faca achizitiile pentru redecorari marca Sophia, pastrand astfel o particica din identitatea noastra.

Fiecare proiect este o oportunitate de a avansa profesional, dar si pe plan creativ. Imaginatia este unul din factorii importanti, alaturi de spiritul artistic, atunci cand vorbim de amenajarea unui interior. La Sophia, am dezvoltat un lant de magazine, care sa aduca un strop de bucurie, tuturor celor care intra intr-o casa, intr-un restaurant sau intr-un spatiu office. Decorarea ferestrelor tine de o ambianta aparte, de inspiratie si de un simt cromatic al celui care comercializeaza tesaturile sau a designerului ales. Pe de alta parte, alegerile clientului trebuie sa fie proportionate pentru dimensiunile ferestrei, si in armonie cu restul camerei.

Lungimea perdelei ofera un aspect elegant, o perdea lunga este indicata in livinguri sau dormitoare, conferindu-le acel aer boem si rafinat. In bucatarii, exista posibilitatea amenajarii cu sisteme romane, ce rezista in timp la mediile umede, la aburi si se pot curata usor. Tocmai de aceea, am creat posibilitatea de a obtine consiliere gratuita 2 ore la domiciliu.

Magazinele noastre sunt mereu un motiv de bucurie, atat pentru clienti, cat si pentru intreaga echipa, ce sustine acest concept.

Franciza Sophia din Suceava are si ea povestea ei:

WhatsApp Image 2019-05-16 at 17.18.41 (4)

1. Timp de 10 ani, magazinul precedent din Radauti a fost un punct de interes pentru localnicii si companiile pasionate de tesaturi elegante si de decorarea ferestrelor? Ce te-a determinat sa optezi pentru deschiderea unei francize Sophia? Cum a pornit totul?

Am aflat de Sophia de la mama mea. Imi povestea de existenta unui magazin minunat, plin de comori din India. Adora lucrurile din acel magazin, si, de fiecare data cand avea ocazia, il vizita, iar mai apoi adauga la colectie cate un obiect decorativ indian, un sal gros, sau un colier de margele stralucitoare. Apoi am aflat ca exista o posibilitate de a avea si eu propriul meu magazin minunat. Nu am stat prea mult pe ganduri si, impreuna cu Narcis, sotul meu, am semnat contractul de franciza cu Sophia, in anul 2009. De atunci au inceput lucrurile sa se miste si sa aducem bucurie pe fetele clientilor nostri.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 17.18.42 (4)

2. Care a fost evolutia de-a lungul timpului? Care au fost cele mai populare tesaturi, perdele sau seturi de draperii pe care le-au cumparat clientii din zona?

Ca in orice business, evolutia noastra a fost cu urcusuri si coborasuri, cu emotii si teama, dar cu satisfactia lucrului bine facut. Au fost momente si momente, mai grele, mai usoare, dar nu regret niciunul. Pe parcursul a 10 ani de activitate, am reusit sa transformam multe case reci si monotone in camine calde si primitoare. Am avut modele populare din toate colectiile, fie ca am realizat un set custom-made pentru o casa rezidentiala, fie ca a fost pentru un restaurant sau un proiect mai amplu.

In zona noastra, clientii au preferat atat colectiile dantelate luxoase, cat si colectiile vesele si pline de culoare, cu flori imprimate. Combinatiile au fost foarte diversificate, in functie de stilul preferat. Cei care au optat pentru decoratiuni clasice, au ales nuante de bej, crem, violet, auriu, iar cei care au mers pe un stil modern, au optat pentru tesaturi albe, gri, verde deschis sau nuante pastelate.

3. De curand ati dat startul unui nou proiect- o alta franciza in Suceava. Cum a inceput proiectul Sophia in Suceava?

Magazinul din Suceava a fost proiectul nostru de inceput, de suflet, in care am investit multe sentimente. L-am deschis in Iulius Mall, timp 3 ani, unde s-a bucurat de un vad comercial in ascensiune. Apoi a urmat franciza din Radauti, unde am oferit timp de 8 ani, solutii decorative pentru pensiunile si casele bucovinenilor. Fiind o zona axata pe turism, decorarea pensiunilor si a vilelor ce cuceresc turistii de pretutindeni a ramas un proces creativ, care ne incanta cu fiecare proiect nou.

Am revenit in Suceava cu forte noi, dupa o perioada in care am activat doar in Radauti, pentru ca lumea ne ducea dorul.

Ne-am bucurat sa ne intoarcem la locurile dragi si la oamenii care erau dornici de proiecte noi si colorate. Ne-am simtit ca in sanul unei mari familii.

4. Cum este primit magazinul? Cine sunt oamenii sau companiile care achizitioneaza perdele sau draperii Sophia? Le-ati oferit consiliere la domiciliu sau in magazin?

Noul magazin din Suceava este primit cu caldura, oamenii sunt incantati de micul nostru colt de rai, se simt foarte bine la noi si raman uimiti de frumusetea textilelor.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 17.18.40

Avem clienti de tot felul, de la familii tinere, aflate la decorarea primei case, pana la bunici. Daca acum cativa ani in urma predomina clientela feminina, am avut surpriza placuta de a observa ca barbatii incep sa puna pret din ce in ce mai mult pe decorul locuintei. Avem si clienti copii, care vor “perdeaua din vitrina”.

Ne bucura si portofoliul nostru pentru romanii ce locuiesc in Europa. Dorind sa pastreze o parte din Romania cu ei peste tot, aleg tesaturi elegante, ce completeaza decorul intr-un camin primitor, ca acasa.

Suntem incantati sa oferim solutii decorative, atat pentru case rezidentiale, cat si pentru pensiuni si firme. Este apreciata si optiunea de consilierea clientilor, care se face atat la domiciliu, cat si in magazin, dupa caz. Impreuna aflam care sunt culorile preferate, stilul adoptat si ce dorinte stau in spatele proiectelor deco. Astfel, gasim solutii decorative optime pentru orice client.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 17.18.41 (3)

5. Ce tendinte in decorarea ferestrelor prind mai bine in 2019? Care sunt tesaturile pe care le recomandati pentru decoratiuni de efect, atat pentru birouri, cat si pentru resedinte private?

In ultima vreme, cei mai multi clienti care ne trec pragul dezvolta o preferinta spre minimalist, simplu si curat, dar exista cerere din ce in ce mai mare pentru catifele uni sau cu modele diverse. Diversitatea este un semn de imaginatie, creativitate si spontaineiate, iar Sophia ofera cu siguranta colectii pe toate gusturile.

Personal, ador colectiile Valparaiso si Antique Roma…. sincer, le-as folosi la fiecare proiect.

Franciza Sophia din Suceava face parte din lantul de 22 de magazine din Romania, care au decorat de-a lungul timpului peste 5500 de resedinte, 60 de hoteluri si peste 80 de restaurante, cu tesaturile custom-made.

WhatsApp Image 2019-05-16 at 17.18.42 (3)

Clientii dornici sa isi creeze o casa ca in reviste, pot gasi magazinul din Suceava situat pe Str. Marasesti nr. 39 A, contact 0747900928, Andreea Chirila si Narcis, sau pe email la [email protected]. Cu siguranta veti gasi inspiratia de care aveti nevoie, un personal calduros si atent, consiliere si mai ales seturile de perdele si draperii ce se intrec in eleganta.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON