De la studiile de asistență socială, la ajutorul pe care îl dă fiecărui client care dorește draperii noi – Anamaria Chereji visează o afacere în Japonia

Două doamne îndrăgostite de universul Sophia reușesc să deschidă în cartierul Mărăști, pe Strada București nr. 89 din Cluj, cel de-al doilea magazin din orașul situat în inima Transilvaniei. Una pasionată de pictură, desen și arte frumoase, cea de-a doua, Anamaria Chereji, îndrăgostită de decorațiuni și de Țara Soarelui Răsare, Japonia. Două asociate pentru care universul Sophia Home Decoration le-a schimbat total drumul.

Anamaria Chereji a copilărit în Ardud, un orășel din Satu Mare. A făcut studiile în Cluj, la Universitatea Babeș Bolyai, Facultatea de Asistență Socială-Teologie. Ca să se asocieze cu în franciza pe care au deschis-o la Cluj, nu a durat mult decizia, deoarece Anamaria este pasionată de decorațiuni interioare. Pe lângă sport, călătoriile combinate cu wellness, arta culinară, Anamaria este îndrăgostită de frumusețea Japoniei, de cultură, arhitectură, practic de tot ce te fascinează la fiecare pas. Adoră să-și decoreze singură fiecare colțișor al casei, de aceea este foarte ușor acum să le recomande clienților modelul de draperie sau perdea care să fie în armonie cu designul camerei sau, de ce nu, al întregii locuințe.  „. Mi-am decorat singură casa, apartamentul și casa părintească pe care am transformat-o în cofetărie-cafenea. Acestea fac parte din trecut, acum urmează decorarea casei care tocmai se ridică. Cea mai mare pasiune a mea este timpul petrecut cu fiul meu și familia și nu în ultimul rând pasiunea pentru designul și decorurile interioare, pasiune pe care o pun în munca mea zilnică la Sophia Home Decoration.”

Japonia este țara în care Anamaria și-ar muta afacerile, dacă ar fi nevoită să aleagă o nouă locație. Îi plac cultura, oamenii, acolo este practic țara care a atras-o dintotdeauna.

De 15 ani s-a lansat în afaceri. A descoperit că munca care simte că i se potrivește este cea de antreprenor. În timpul școlii a fost într-o tabără unde activitățile și pasiunea pentru a conduce alți oameni, pasiunea pentru a găsi soluții rapide au ajutat-o să-și dea seama că spiritul antreprenorial i se potrivește mănușă. S-a focusat pe tot ce trebuia și își dorea să facă pentru a-și îndeplini planurile. În cei 15 ani a lucrat alături de 13 angajați în domeniul comercial.

Important este prezentul

După perioada facultății, Anamaria a deschis o nouă filă a vieții. A experimentat diverse lucruri, a lucrat cot la cot cu angajații, a învățat totul pentru a putea evolua. De ce a făcut aceste alegeri? Pentru că cel mai important lucru pentru ea era independența financiară. Nu ar schima absolut nimic dacă ar putea să se întoarcă în timp. Alegerile sunt fie bune, fie rele, dar trebuie să fim conștienți că sunt ale noastre, nimic nu trebuie să ne doboare, ci să mergem mai departe, fără a privi niciodată în urmă. Doar așa reușim să evoluăm, să progresăm. Lovindu-ne de probleme, dar găsind repede soluții de redresare și avansare. Trecutul este trecut, important este pentru Anamaria ceea ce face acum, în prezent.

Unde se vede peste 20 de ani… (zâmbește) Muncind, pentru că munca înnobilează, munca este brățară de aur, și crede că, indiferent de vârstă munca nu ar trebui să înceteze niciodată, pentru că muncind înveți, te lovești de diferite probleme, găsești soluții, te păstrezi în formă, iar toate acestea ne mențin sănătoși și dornici de cunoaștere. Prin multă muncă a reușit să aibă tot ce și-a propus, iar mai departe, „îmi doresc să evoluez cât mai mult și să ajung cât mai sus în domeniul decorațiunilor interioare.”

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON