Canafii – accesorii vedeta pentru draperii

Ferestrele sunt  deschiderea spre lume a camerei, a caminului tau. Iar perdelele si draperiile sunt esentiale pentru un decor modern sau clasic. Cel mai important accesoriu al unei draperii este felul in care alegi sa o decorezi, cu accesorii florale de prindere, canafi sau ciucuri.

Sophia pune la dispozitie o gama larga de accesorii de prindere pentru perdele si draperii, ca tu sa te bucuri de un cadru armonios si original. Canafii pun in valoare frumusetea draperiei si perdelelor. Un strop de bun gust si de stil poate schimba radical aspectul camerei, iar designerii recomanda sa folositi in amenajarea interioara o serie de accesorii cum ar fi ciucurii decorativi sau canafii.

Daca optezi pentru stilul clasic, vintage, cu influente baroc, atunci aceste mici accesorii vor face diferenta. Din material placut la atingere, simplu sau cu infuzii argintii sau aurii, canafii atrag atentia la designul draperiilor. In functie de tesatura aleasa si de designul ei, sistemul de prindere al draperiei poate fi asortat cu nuantele acesteia. Poti crea jocuri complementare, cu o draperie albastra si un snur auriu sau sa mizezi pe clasicul bej cu perdele violet.

La Sophia Home Decoration, ciucurii si canafii sunt adevarate vedete ale draperiilor.

Un interior elegant si clasic necesita o draperie pe masura. Adaugati canafi aurii, cu detalii metalice si ornamente stilizate, din colectia Murcia, acum in stoc limitat, la pretul de 186 RON. Pentru o camera in care  imprimeurile draperiilor inveselesc  atmosfera, poti incerca sa asortezi canafii uni , in nuante de portocaliu, verde sau galben.

Este recomandabil sa alegi canafii la o dimensiune potrivita cu draperia, iar colectiile noastre online de accesorii iti permit sa le combini cu orice model de perdele sau draperii.

Designerii specializati de la Sophia iti ofera consiliere online sau la domiciliu la 0753067277, cu privire la amenajarea casei, la modul in care poti combina draperii, perdele si canafi, pentru un rezultat de exceptie. Noile colectii de draperii iti ofera ocazia de a-ti decora caminul in stilul preferat, fie ca este vorba de clasic sau modern, de shabby chic, retro sau chiar un stil minimalist si sofisticat. Canafii accentueaza calitatea materialelor si dau un aer elegant draperiilor casei tale.

Alege din gama noastra de canafi si lasa-ti imaginatia creatoare sa isi intre in rol.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON