Canafii – accesorii vedeta pentru draperii

Ferestrele sunt  deschiderea spre lume a camerei, a caminului tau. Iar perdelele si draperiile sunt esentiale pentru un décor modern. Cel mai important accent al unei draperii este felul in care o accesorizezi, cu canafi sau ciucuri.

Pe nedrept considerati detalii minore, acesti fermecatori canafi pun in valoare frumusetea draperiei si perdelelor. Un strop de bun gust si de stil poate schimba radical aspectul camerei, iar designerii recomanda sa folositi in amenajarea interioara o serie de accesorii cum ar fi ciucurii decorative sau canafii.

WhatsApp Image 2018-02-27 at 10.51.42Modele variate, un joc de forme si culori, canafii sunt indragiti de orice client, datorita versatilitatii lro. La Sophia Home Decoration, ciucurii si canafii sunt adevarate vedete ale draperiilor.

Un interior elegant si clasic necesita o draperie pe masura. Adaugati canafi aurii, cu detalii metalice si ornamente stilizate, din colectia Murcia, acum in stoc limitat, la pretul de 186 RON. Pentru o camera in care  imprimeurile draperiilor inveselesc  atmosfera, poti incerca sa asortezi canafi uni , in nuante de oranj,verde sau galben, acum la doar 19 RON.

poza

Este recomandabil sa alegi canafii la o dimensiune potrivita cu draperia, iar colectiile de canafi iti permit sa le asortezi cu orice model de perdele sau draperii. Designerii specializati de la Sophia iti ofera consiliere online cu privire la amenajarea casei, la modul in care poti combina draperii, perdele si canafi , pentru un rezultat de exceptie. Noile colectii de draperii iti ofera ocazia de a-ti decora caminul in stilul preferat, fie ca este vorba de clasic sau modern, de shabby chic, retro sau dimpotriva un stil minimalist si sofisticat. Canafii accentueaza calitatea materialelor si dau un aer elegant draperiilor casei tale.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON