Bucură-te de vară în biroul de acasă

Tot mai multe persoane lucrează de câteva luni de acasă. Încerci să te adaptezi, să îți creezi cadrul perfect pentru a face față oricărei provocări. Dacă vrei ca în ședințele online colegii să îți admire biroul de acasă, urmează cele câteva sfaturi pe care trebuie să le urmezi. A lucra de acasă în timpul verii poate părea de invidiat pentru unii. Tentația de a sta la soare, pe șezlong cu o limonadă și o carte bună este mare. Dar biroul de acasă în această perioadă este pentru taskurile de la job. Așa că realizează câteva modificări și bucură-te de vară chiar și din biroul de acasă.

Circulaţia aerului

Dimineața, deschide larg ferestrele pentru a lăsa aerul curat să inunde biroul. Aroma florilor te poate ajuta să fii mai productiv, mai creativ. Conform studiilor, capacitatea de a lua decizii scade dacă nu ai o ventilație adecvată în camera de lucru. Așadar, lăsați aerul curat de afară sa va inunde biroul până faceți exercițiile fizice, serviți micul dejun și savurați aroma cafelei.

Vederea către exterior

Dacă spațiul vă permite, ar fi bine că așezați biroul astfel încât să vedeți peisajul de afară. Culorile verii, lumina razelor solare aduc buna dispoziție. Din punct de vedere Feng Shui , dacă așezați biroul într-un unghi drept față de fereastră, lumina naturală și peisajul vă vor oferi pauze constructive pe tot parcursul zilei. Pune în dreptul geamului două fotolii cu o tapețerie albastră inspirată din apele limpezi ale Greciei. Aduci o parte din vacanță mai aproape.

Plantele de interior

Pe parcursul zile este nevoie să porneștiaerul condiționat din cauza temperaturilor ridicate de afară, dar păstrați în birou câteva plante verzi pentru a completa atmosfera. De exemplu, cercetătorii olandezi susțin că arborele de cauciuc este un bun purificator al aerului și, pe deasupra, reduce și stresul zilelor aglomerate cu multe task-uri.

Perdelele

Bucurați-vă de vară! Este anotimpul pe care îl așteptăm atâtea luni și parcă trece mult prea repede. Folosiți perdele simple, vaporoase, care în adierea vântului de dimineață își mișcă unduitor fiecare fald. Lăsați lumina naturală să pătrundă în birou. Perdelele vaporoase conferă camerei o atmosferă aerisită și aduc, pe deasupra, și eleganță biroului de acasă, fără a fi nevoie de schimbări majore.

Schimbă culoarea biroului

Schimbarea culorii biroului necesită ceva mai mult timp și energie, dar dacă le aveți pe amândouă, pictați-vă biroul pentru a aduce vara și în interior. Culorile strălucitoare vă ajută să fiți productivi și nuanțele soft creează o atmosferă liniștitoare.

Există nenumărate beneficii ale muncii de acasă. Bucură-te de vara aceasta! Ai ales deja culoare potrivită? Dacă mai ai întrebări nu ezita să ceri ajutorul designerilor de la Sophia Home Decoration.

Urmărește-ne! Inspiră-te! Și spor la decorare cu www.sophia-romania.ro

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON