Sophia la Festivalul Casei în Iași în 2014

Festivalul Casei este cel mai important eveniment din Iasi in domeniul decorarii si amenjararii interioare organizat la inceputul lunii aprilie in Palas Mall, zona Atrium si reprezinta un loc ideal pentru iesenii interesati de produse, servicii, materiale, tehnologii si multe alte informatii care sa ii ajute sa-si decoreze propria locuinta sau sa isi creeze un ambient placut si relaxant la birou.

Mai mult decat atat, am venit in intampinarea vizitatorilor prezenti la targ cu discounturi speciale la diferite produse, dar si cu prezentarea primului magazin online specializat in perdele si draperii din Romania unde cei interesati isi pot comanda de acasa perdele personalizate sau confectionate pe dimensiuni standard, in functie de preferinte.

Pentru persoanele care doresc sa-si amenajeze casa sau sa faca anumite schimbari, designerii Sophia Romania au oferit consiliere gratuita la domiciliu si i-a asteptat pe vizitatori cu discounturi speciale pe perioada Festivalului Casei. Vizitatorii s-au putut delecta cu materiale disponibile intr-o paleta variata de culori precum bej, gri, rosu aprins, turcoaz, sau verde viu care sa se potriveasca cu (re)amenajarea locuintei inainte de sarbatoarea Pastelui.

Ne bucuram ca am participat la acest festival de la Iasi si am putut sa le oferim celor prezenti informatii utile, dar si sa le facem cunoscute produsele si serviciile noastre.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON