Sophia alături de fundaţia “Salvaţi Copiii”

Sophia încearcă să vină în ajutorul copiilor alături de fundaţia “Salvaţi Copiii” prin proiectul “Dăruieşte: Fiecare copil contează”, proiect prin care au fost oferite perdele şi draperii gradiniţelor care aveau nevoie de o pată de culoare şi de un zâmbet din partea copiilor.

Organizatia “Salvati Copiii” Romania face parte din Save the Children International, cea mai mare organizatie independenta din lume, care promoveaza drepturile si protectia copilului si desfasoara programe in peste 120 de tari.

Pentru ca iubim copiii si ne place sa ne implicam in proiecte de responsabilitate sociala, Sophia Romania sprijina Asociatia “Salvati Copiii” inca din anul 2013 cand am demarat o campanie noua numita “Promotia cu perdea”. In cadrul acelei promotii, persoanele care achizitionau 2 draperii primeau o perdea gratis, iar 3% din vanzarile realizate erau directionate catre Organizatia “Salvati Copiii” Iasi.

In continuare facem bine si ajutam organizatia in demersul lor de a dota maternitatile si sectiile de nou-nascuti cu echipamente medicale performante. In toata reteaua de magazine si francize Sophia Romania avem amplasata o urna speciala “Salvati Copiii”  pentru strangerea de fonduri pentru toti copiii aflati in dificultate.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON