Patul este un sanctuar al relaxării. Cum să îl faci ca un profesionist?

Cine nu a admirat acele case perfecte afișate în paginile revistelor de design sau pe siteurile de decorațiuni interioare? Accesorizate, perfecte, nimic nu este lăsat la întâmplare, mai ales când camera în cauză este un dormitor. Făcut îndeajuns de bine pentru a câștiga aprobarea orcărui pretențios, completat cu pliuri perfect poziționate, perne decorative și terminat cu o cuvertură contrastantă, îndreptată perfect până la poalele patului. Totul te îmbie la un somn relaxant și odihnitor. Patul este un sanctuar. Somn ușor!

Deși  dormitorul tău nu ar putea niciodată să ajungă în paginile unei reviste de specialitate, nu există totuși niciun motiv pentru care patul tău să nu arate la fel de bine ca cele din paginile lucioase. Nu vă temeți, nu este nevoie de atât de mult timp pentru a vă face patul corect. Nu trebuie să vă răpiți plăcerea de a intra într-un dormitor primitor, unde patul este un sanctuar, la sfârșitul unei zile lungi pentru a găsi un pat perfect pentru relaxare.

Cuvertura de pat – Da sau Nu?

Nu orice pat are nevoie de o cuvertură, dar dacă patul tău este doar o saltea deasupra unui cadru metalic care se vede, atunci îmbrăcați patul pentru a-l ascunde. În plus, atunci când reușiți să ascundeți zona de sub pat, acea zonă devine un loc minunat pentru a depozita haine de sezon, sau alte obiecte voluminoase.

Protecția pentru saltea

Un topper pentru saltele adaugă un strat de confort suplimentar patului tău. S-ar putea să nu apară la prima vedere, dar veți simți diferența cu siguranță noaptea.

Cearșafurile

Cearșafurile netede și confortabile pot face diferența între un somn bun și o noapte agitată în care nu vă găsiți locul. Deși perfecționiștii ar spune că neapărat trebuie să călcați cearșafurile înainte de a face un pat cu adevărat excelent, acest lucru nu va fi necesar dacă le scoateți din mașina de spălat imediat, le întindeți bine și după ce s-au uscat pe împăturiți frumos până la următoarea folosire.

Pătura

Dacă folosești o pătură pentru un plus de căldură, așezați-o pe pat și poziționați-o astfel încât tivul superior să fie aproximativ o lățime de perne sub marginea superioară a saltelei.

Așezați-vă pernele

Bateți pernele pentru a deveni mai pline. Nu există nicio lege care să spună cum trebuie să aruncați perne, dar dacă doriți ca patul dvs. să fie cu adevărat frumos, luați câteva secunde în plus pentru a aranja pernele.

Faceți un pas înapoi și bucurați-vă! Patul tău este perfect realizat, a durat doar un minut sau două și întregul tău dormitor arată minunat. Pe www.sophia-romania.ro găsești tot ce ai nevoie pentru un pat ca în reviste – de la lenjerii de pat, la fețe de pernă,  de la pilote la cuverturi elegante.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON