Culoarea potrivită fiecărui dormitor în funcție de semnul zodiacal

De fiecare dată consultăm zodiacal pentru a afla despre compatibilitatea romantică, despre stilurile potrivite de îmbrăcăminte, pentru a descoperi detaliile ascunse ale fiecărei zodii sau pur și simplu pentru a afla de la astrologi cum este Mercur luna aceasta sau dacă Soarele ne ajută în carieră. În funcție de fiecare zodie îți poți defini culoare potrivită chiar și în dormitor. Atunci când decorezi o casă, multitudinea de opțiuni poate deveni copleșitoare, dar te ajutăm cu sfaturi pentru ați ușura alegerile.

Berbec – Roz. Culmea una dintre cele mai sigure și autoritare semne ale zodiacului își completează perfect spiritul aventuros, dinamic prin nuanțe de roz.

Taur – Negru. Pentru că ești generos și puțin încăpățânat, aceasta culoare ți se potrivește perfect.

Gemeni – Galben. Pentru tine galbenul este calm și visător. Nativii din Gemeni Geamăn sunt la fel de vibranți ca soarele. Alegeți galbenul pentru o imaginație bogată.

Rac – Albastru deschis. Racii sunt suflete sensibile, care au nevoie de calm și auto-exprimare. Albastrul deschis aduce dormitorului o atmosferă odihnitoare care te ajută să-ți reîncarci bateriile pentru a doua zi.

Leu – Violet. Unui rege i se potrivește o culoare puternică. Violet ca pentru vedeta din tine ce s-a nascut lider. Purpuriu, culoarea regalității, ți se potrivește de minune, te reprezință.

Fecioară – Crem. Deoarece sunt inteligente, analitice și intuitive, Fecioarele pot vedea chiar și  diferențele dintre douăzeci de nuanțe de crem.

Balanță – Verde. Această culoare este caracteristică felului tău introvertit. Balanțele caută echilibru, armonie și stabilitate în viața lor. Nuanțele de verde îți vorbesc, reprezintă natura și armonia.

Scorpion – Roșu. Este culoarea ta solară. Scorpionul este îndrăzneț, intuitiv și pasionat în toate aspectele vieții. Roșu se potrivește personalității tale, dar reprezintă și capacitatea de a te angaja în alegerile făcute rațional.

Săgetător – Maro. O culoare pentru fiecare intelectual. De obicei sunteți cel care rezolva problemele grupului. Culoarea maro are o intensitate care completează acest aspect, ajutându-vă, de asemenea, să îndemnați la calm și echilibru.

Capricorn – Gri. Practici, inteligenți și organizați, capricornii trebui să meargă cu o culoare bogată de gri în dormitor. Această nuanță neutră este alegerea perfecta.

Vărsător – Portocaliu. O culoare a artiștilor. Vărsătorii sunt de obicei pasionați de artă și au nevoie de o culoare care să vorbească despre natura lor învingătoare. Această nuanță a citricelor este unică ca și tine.

Pești – Albastru. Un adevărat semn al apei, peștii se vor bucura de o nuanță blândă și calmă, care se potrivește naturii lor imaginative și sensibile.

Celor 12 semne ale zodiacului designerii de la www.sophia-romania.ro le oferă consiliere online, la domiciliu sau în cele 24 de magazine proprii sau în franciză Sophia Home Decoration. Vă putem ajuta cu alegerea materialelor potrivite și dimensionarea corectă a acestora. Apelaţi cu încredere la aceste servicii oferite gratuit pentru a vă ușura alegerile făcute.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON