Cel de-al 22-lea magazin Sophia s-a deschis in Cluj Napoca

Ne bucuram de faptul ca odata cu prima luna de iarna a acestui an, doua antreprenoare curajoase, Mihaela Baisan si Chereji Anamaria, s-au decis sa deschisa cel-al doilea magazin Sophia Home Decoration in inima Transilvaniei, in orasul Cluj Napoca.

Avand in vedere ca este al patrulea oras ca marime si un important centru academic, cultural si ecomonic, ne-am gandit ca este oportun sa mai deschidem inca un magazin in acest oras, in cartierul Marasti, Str. Bucuresti nr. 89.
Mihaela-Baisan-sophia-cluj   “Este cunoscut faptul ca materialele textile creeaza o imagine completa a oricarui interior si adauga un plus de personalitate. Fie ca iti amenajezi casa sau pur si simplu vrei sa redecorezi sau sa reimprospatezi un colt din ea, perdelele, draperiile, cuverturile si fetele de perna sunt acele elemente carora trebuie sa le acorzi o atentie deosebita, deoarece odata armonios aranjate in caminul tau, schimba in mod radical ambientul acestuia”, declara Mihaela Baisan, una din cele doua antreprenoare.

 

Experienta acumulata in urma participarilor din fiecare an la targurile nationale si internationale ne-a permis, sa ne perfectionam pas cu pas si sa ne familiarizam cu noile tendinte in domeniu.

sophia_079_ppCreatiile Sophia sunt realizate in ateliere proprii, iar colectiile prezentate in magazin se axeaza pe cateva teme cheie,  care insumeaza peste 1054 modele diferite de tesaturi pe care le putem pune la dispozitia clientilor nostri.

Ne face placere sa spunem ca putem satisface si cele mai exigente cerinte ale fiecarui client, impletind mai multe stiluri, de la clasic la modern, vintage, rustic sau shabby chic. 

 Unul din punctele forte ale conceptului nostru il reprezinta serviciile complete, care integreaza productia custom-made, consilierea gratuită la domiciliu cu designeri specializati, servicii de montaj, oferind solutii practice si creative pentru ca fiecare in parte sa se simta confortabil in locuinta sa!

Asadar, clujenii sunt invitati sa paseasca in universul magic al culorilor, formelor si tesaturilor Sophia.

Sophia Home Decoration are o traditie de 12 ani in domeniul decoratiunilor interioare, fiind importator, exportator si francizor totodata. In acesti ani am reusit sa ne construim un portofoliu semnificativ de lucrari, peste 70 de hoteluri si pensiuni, 100 restaurante, cafenele, teatre/muzee si peste 5000 de resedinte private.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON