Ce alegem: draperie ignifuga sau draperia clasica?

Fie ca vorbim de amenajarea casei sau a unui cladiri office, ori a unui restaurant sau pensiune, trebuie sa avem in vedere alegerea draperiilor. Perdelele sunt prioritare in decorarea ferestrelor, mai ales ca ne creeaza acel efect de armonie si intimitate. Insa pentru a completa cadrul este nevoie de un set de draperii, care sa imbrace ferestrele.

Sophia pune la dispozitie clientilor sai o gama larga de perdele, draperii si tesaturi pentru tapitare, cat si accesorii, cum ar fi galeriile, sistemele de prindere si sisteme romane.

Ansamblul ales trebuie sa fie personalizat pe dimensiunea geamurilor, pe marimea dorita pentru perdele si pe stilul dorit de clienti.

Iata cateva sfaturi despre cum sa alegi tesaturile potrivite:

1. In primul rand trebuie avut in vedere carei camere ii este destinata draperia.

Daca ai o incapere ampla, in cadrul unui restaurant, pensiune, hotel, cafenea, bar, si orice alt spatiu ce face parte din lantul Horeca, atunci ai nevoie de o draperie ignifuga.

Datorita proprietatii sale de a rezista la foc si temperaturi inalte, draperia vine in intampinarea cladirilor cu trafic zilnic. O gama foarte variata de tesaturi rezistente la foc este data de colectia Blackout.

Daca ai nevoie de un cadru intim, boem, care te invita la visare, ai nevoie de o draperia clasica. In colectiile inedite de tesaturi, draperiile Sophia se intrec in eleganta. Catifelate, vaporoase, usoare, cu texturi naturale, dar si cu printuri unice, aceste produse textile create in atelierele din Iasi si Bucuresti, te vor cuceri. Ele pot fi amplasate in orice casa, indiferent de stilul ales. Fiecare client isi poate crea o perdea si o draperie custom made, chiar pe siteul Sophia, sau in magazinele deschise in franciza din tara.

2. Afla care sunt proprietatile unei tesaturi ignifuge si ce avantaje are si vezi daca se pliaza decoratiunii dorite.

Ce face speciala gama de draperie ignifuga Blackout este componenta materialul si tratamentul aplicat pentru a rezista la foc si temperaturi ridicate. Poti alege dintr-o colectie variata, de la tesaturi uni, la patternuri goemetrice, florale sau cu model de inspiratie regala.

Aceste tesaturi speciale denumite si Fire Retardant sunt apreciate la nivel international pentru functionalitatea lor. Fie ca optezi pentru o draperie simpla Blackout, sau pentru o draperie cu spatele captusit cu acest material, rezultatul va fi unul pe masura.

Materialul draperiei Blackout are o componenta textila din Polyester, care a fost tratata chimic pentru a se stinge, sau pentru autostingere atunci cand este expus la foc.

Daca restaurantul sau hotelul care trebuie decorat este situat stradal, atunci izolarea fonica, dar si opacizarea luminii sunt necesare pentru a crea o atmosfera placuta in interior. Draperia Blackout trasa in timpul zilei, scade si temperatura din camera, fiind ideala in zilele calduroase de vara, pentru a proteja camera si mobila de lumina directa a soarelui.

3. Ce draperie clasica sa alegi pentru stilul tau.

Casele ample merita un decor maiestuos, iar pentru asta, colectiile noi de draperii cum ar fi Cinque Terre, Firenze, Passau, Washington, Valparaiso, Montreaux sunt cateva din modelel potrivite.

Materialele fluide cu irizatii elegante adauga oricarei incaperi un aer boem, ce indeamna la ore de relaxare.

Draperiile clasice, ca si cele Blackout au rol de izolant fonic, termic, de lumina, protejand incaperea si mobila existenta.

Modelele sunt disponibile pentru orice stil, de la calsic, la modern, eclectic, traditional, shabby chic, minimalist si multe altele.

Spune-ne ce draperie vrei si noi te vom ajuta sa iti personalizezi spatiul, fie ca optezi pentru o draperie ignifuga sau pentru o draperie clasica.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON