De ce sa alegi consilierea la domiciliu cu designerii Sophia

Majoritatea oamenilor sunt stresati de momentul decorarii casei. Desi acest lucru poate parea o activitate extrem de placuta, gandindu-te ca ai de ales mobila, cateva perdele, covoare si alte cateva obiecte de decor, cand incepi sa te documentezi, sa cauti si sa incerci sa combini, s-ar putea sa vrei sa pasezi toate aceste activitati, sa inchizi ochii si sa te trezesti direct in casa ta, frumos decorata.

Poti face din toate astea o activitate extrem de placuta daca vei apela la un profesionist din domeniu, care te poate scapa de toata alergatura prin magazine in cautarea decorurilor perfecte.

Sophia iti pune la dispozitie echipa proprie de designeri, care ofera consiliere la domiciliu pe partea de “window treatment”.  Designerul vine la tine acasa, sta de vorba cu tine pentru a afla ce iti doresti, dar si pentru a vedea interiorul locuintei tale. In urma acestei analize, va intocmi pentru tine propunerile de decorare a ferestrelor, canapelelor, dar si a paturilor.

Datorita gamei diversificate de produse si tesaturi, poti asorta tapiteria canapelelor si a fotoliilor cu draperiile, sau cuvertura de pe pat cu pernele decorative, combinatiile care se pot face sunt multiple.

Vom ilustra mai jos in cateva imagini propuneri de decoratiuni interioare realizate de designerii nostri.

DR 104210-moe- royal collection (3)

lovely time collection -petra design (3)

Bouquet (1)

Desi pare o treaba simpla la prima vedere, nu este usor sa imbini culorile si tesaturile potrivite, care sa ofere un rezultat spectaculos, asa cum ne dorim cu totii.

Amenjarea casei nu este un lucru pe care il facem foarte des, de aceea este important sa investim de la inceput intr-un proiect facut cu si de profesionsiti, cu materiale si produse de calitate, deoarece aceasta este o investitie pe termen lung.

O consiliere la domiciliu cu designerii Sophia este simplu de facut, ai de completat un formular online, AICI: http://booking.sophia-romania.ro/. Consilierea dureaza 2 ore si este gratuita.

Dupa ce agreati propunerea de amenajare, mai ramane sa stabiliti impreuna data montajului, iar specialistii nostri in montaj se vor deplasa la Dvs pentru a finaliza proiectului.

Cam atat de simplu este sa lucrati cu noi! Pentru programari accesati platforma online special conceputa pentru acest lucru: http://booking.sophia-romania.ro/.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON