Oferte promotionale Sophia la bancile noastre partenere

Stim cu totii ca luna decembrie este cea mai asteptata perioada a anului de catre toata lumea. Sunt ultimele zile din an cand ne bucuram de Sarbatori alaturi de cei dragi, dar si primim si cumparam multe cadouri.

Daca va doriti sa faceti schimbari in propria locuinta si sa cumparati anumite piese de mobilier sau alte produse si accesorii Sophia pentru cineva drag, va recomandam sa profitati de ofertele promotionale la bancile noastre partenere, valabile pana la sfarsitul anului.

Garanti Bank este unul dintre partenerii Sophia care ofera 20% discunt pentru anagajtii bancii care cumpara tesaturi din magazinele noastre din Romania, dar si rate fara dobanda pentru posesorii cardului Bonus Card, care primesc, de asemenea, si puncte bonus pentru cumparaturi. Oferta este valabila pana la data de 31 decembrie 2016 cu prelungire automata. Va recomandam sa mergeti in magazinele Sophia Romania si sa profitati de aceasta oferta.

BRD, o alta banca partenera ofera un discount de 20% tuturor angajatilor care cumpara tesaturi din gama de produse Sophia pana la aceeasi data de 31 decembrie 2016. Oferta este valabila in toate magazinele Sophia din tara.

Pentru cei care sunt posesori ai unui card de cumparaturi STAR de la partenerul nostru, Banca Transilvania, le reamintim ca il pot folosi pentru a achiziona in rate produsele preferate de la Sophia Romania: perdele si draperii, fețe de perna, cuverturi, pleduri, lenjerii si multe altele Cu ajutorul acestui card puteti lua in 4 rate fara dobanda ce produse doriti si veti beneficia de 3% puncte STAR pentru cumparaturile facute.

Daca varianta platii in rate este mai avantajoasa pentru voi, va invitam sa mergeti in locatiile Sophia din tara, sa cereti in magazine mai multe detalii si sa profitati de ofertele promotionale.

Promotie Star BT

Promotie Star BT2

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON