Gentile Kompanero acum si pe site-ul Sophia Romania

De curand Sophia a devenit distribuitor unic in Romania al gentilor de piele Made in India, Kompanero. Dupa ce am anuntat in toamna exclusivitatea lor in magazinul Palas Mall din Iasi, astazi va anuntam bucurosi ca gentile sunt disponible si online.

Brandul s-a extins rapid in India si Australia cu peste 250 de magazine si a cucerit lumea modei cu rafinamentul gentilor handmade. Gentile sunt realizate din piele naturala, tabacite cu solutii vegane si un tratament special care le mentine perfecte ani in sir. Incapatoare, dotate cu acccesorii de prindere speciale, compartimentate si cu bretele reglabile, gentile sunt un ,,must-have’’, atat pentru tinute casual cat si elegante.

Gentile vin intr-o varietate de modele, pielea fiind un material care nu se demodeaza niciodata. Gentile sunt lucrate manual si prezinta un design clasic de la cele cu aspect vintage pana la cele de laptopuri, astfel gentile Kompanero fiind un accesoriu perfect pentru omul modern.

Sophia a intrat in lumea decoratiunilor interioare cu Incredible India, o colectie de tesaturi si accesorii ce au stat la baza conceptului international.

Punand accentul pe eleganta, cele 24 de magazine Sophia din tara, ofera clientilor sai o varietate de produse decorative. Tesaturi pentru tapitarea patului sau a scaunelor, perne decorative, canafi, sisteme de prindere, perdele si draperii, toate pot fi gasite intr-un cadru plin de culoare.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON