Țesături prețioase în apartamente elegante din Brașov

Toamna este anotimpul plin de strălucire, de bogăție și culoare. Aerul începe să se răcească, iar frunzele încep să aibă culori strălucitoare, trecând de la o zi la alta de la verde, la galben, la portocaliu, apoi la roșu. Iar când încep să cadă din copaci, creează o atmosferă romantică.

Așa că ne-am hotărât la sfârșit de săptămână să profităm de invitația colegei noastre Elena de la Sophia Brașov pentru un weekend de toamnă la munte. O feerie de culori și arome minunate ne înconjoară la fiecare pas. Roșu, galben sau arămiu, totul este scăldat într-o lumină de basm, o atmosferă specială și un sentiment de relaxare. Un anotimp fotogenic de care ne-am bucurat timp de două zile.

Brașov, orașul de sub Tâmpa te va surprinde nu doar cu o arhitectură minunată, ci și cu o atmosferă deosebită. Din Piața Sfatului, sufletul orașului, de la Biserica Neagră și Casa Negustorilor sau Primăria Veche, toate clădirile și oamenii păstrează o parte din seninătatea acestor locuri.

Interioare generoase în regim hotelier

Dacă tot am ales un weekend în inima României, am vizitat și cele trei apartamentele decorate de designerii de la Sophia Brașov, apartamente aflate în cel mai nou cartier al Brașovului, la numai două minute de mers față de Coresi Mall. MK Apartments își propune să ducă standardele de cazare la un alt nivel, punând accent pe eleganța spațiilor de cazare și pe calitatea serviciilor oferite. „Călătoresc mult, așa că pentru mine, camerele de hotel sunt sursa mea preferată de inspirație, mărturisește proprietara apartamentelor de cinci stele. Decorul unui hotel este întotdeauna inspirat. Designurile emană lux în țesături prețioase, decor minimalist și interioare aerisite, care te ajută să te relaxezi. ”

Pregătește-te să fii inspirat. Un proiect de decor realizat de designerul și managerul francizei Sophia din Brașov, Elena Popa. Un decor unic care urmează linia elegantă a brandului MK Apartments, reușind să reflecte personalitatea și povestea unor locații de lux. Un concept de ospitalitate contemporană transpusă în trei apartamente spațioase, luminoase, elegante și cu un vibe relaxant, oferind servicii de top: un apartament penthouse cu 3 dormitoare, terasă cu vedere la munte, un apartament de familie tip suita cu 2 dormitoare și balcon și un studio business cu balcon.

Aș putea locui aici!

Dacă ai intrat vreodată într-o cameră de hotel de lux cu siguranță ai spus – Aș putea locui aici. Orice turist care alege chiar și o noapte de cazare în spațiile decorate cu țesăturile Sophia alese de Elena va spune la plecare – „Cu siguranță viitoarele noastre vacanțe vor fi la Brașov. Iubim relaxarea de aici”.

Un design minimalist, o simetrie simplă, presărată cu câteva obiecte decorative cu linii simple, un sfeșnic auriu, o vază cu frunze colorate aflată pe podea, sau câteva taburete colorate care atrag atenția. Unul din primele lucruri pe care le observi când pătrunzi în apartamente este iluminatul și atmosfera caldă și primitoare pe care o emană fiecare cameră. Această căldură este creată parțial de iluminatul fiecărei încăperi, dar și de geamurile mari care se deschid spre balcoane generoase pentru un apus de soare surprins în fiecare seară de lentila aparatului de fotografiat, iar seara de priveliștea deosebită oferită de luminile orașului.

Fiecare apartament respiră excelență, folosind doar cele mai luxoase țesături. Fiecare are o nuanță diferită asortând țesăturile draperiilor cu elementele de mobilier.  

Camerele păstrează un mobilier simplu, dar textura țesăturilor propuse de Elena, designer Sophia Brașov, aduc rafinament fiecărui apartament.  

Pentru au o bună înțelegere cerințele, Elena a ținut legătura cu proprietara apartamentelor pentru a planifica spațial ceea ce este cel mai potrivit. Pentru a interpreta fiecare apartament și pentru a asigura funcționalitatea fiecăruia, fie că vorbim de o familie cu copii sau un cuplu venit într-o escapadă romantică în weekend, Elena mărturisește că a fost  precaută în ceea ce privește dimensiunea și proporțiile fiecărui spațiu. A ținut cont de fiecare cerere a clientei, și a luat în considerare spațiul, psihologia culorilor, finisajele folosite atunci când a venit cu propunerea de țesături Sophia.

Dormitoarele, locurile de odihnă după zilele de drumeție, sunt decorate păstrând armonia cu peretele gri și patul tapițat într-o nuanță de roz cu draperii Antique Roma, în  nuanțe de gri, cu un model cu irizații prețioase, aduce nota imperială încăperii. O colecție de lux care este întregită și de pernuțele decorative din aceeași colecție. Pentru cel de-al doilea apartament, dormitorul a primit o draperie Vintage Touch, în armonie cu lustra cu un design futurist și patul tapițat cu o catifea bej.

În penthouse, draperiile Cinque Terre și Bruxelles reușesc să unească culorile nuanțele de cupru ale decorului, cu albastrul marin al canapelei iar pernuțele decorative aduc pata de prețiozitate a încăperii.

Cum ferestrele sunt elementele care atrag atenția prima dată când intri în elegantele apartamente, Elena Popa a reușit să aducă țesăturile Sophia în inima țării. Este mândră că a reușit să surprindă gusturile clientei, reușind să creeze un decor durabil și atemporal pentru MK Apartments.

Dacă ești din Brașov și ai nevoie de sfaturi și decoruri gândite de un designer, Elena Popa vă așteaptă pe fiecare la magazinul Sophia de pe  Str. Zaharia Stancu nr. 8. Pentru consiliere gratuită la domiciliu puteți face o programare la 0746 116 477.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON