Wizz te trimite spre drumul unei noi afaceri in franciza cu Sophia

De curand, o noua aparitie media a companiei de decoratiuni interioare – Sophia s-a reflectat in revista Wizz, apreciata la nivel international pentru serviciile de turism oferite.

De la calatorii de placere la calatorii de afaceri, e doar un pas, iar cu aceasta aparitie media, Sophia marcheaza un nou inceput pentru un business fara granite.

wizz

Cu o experienta de 15 ani, Sophia s-a promovat la targurile internationale de la Paris si Milano: Maison & Objet si Fiera del Mobile, prin produsele de calitate, ce imbina dragostea pentru arta, rafinamentul si executie ireprosabila. De la perdele si draperii sofisticate si pana la covoare, fiecare client isi poate personaliza casa pe stilul dorit.

Fiind in cautare de noi parteneri de business, Sophia Home Decoration ofera posibilitatea unor noi colaborari, prin sistemul de franciza international.

De-a lungul timpului, compania a inregistrat o dezvoltare economica, avand in prezent 7 magazine proprii, 18 magazine in franciza, 24 de distribuitori, 4 agenti, si de curand, s-a inaugurat prima franciza in Londra, pe Duntshill Rd, SW18 4QL, London, al carui showroom a devenit un centru de interes pentru arhitectii si designerii care vor sa decoreze casele britanicilor cu perdele si draperii.

Managerul de franciza, Anca Radutoiu, pasionata de design, sustine dezvoltarea showroom-ului londonez, prin adaptarea la trendurile specifice, combinand totodata stilul modern cu cel clasic, tipic englezesc. Produsele noastre respecta rigorile de calitate britanice, fiind realizate cu maiestrie in atelierele din Romania. La cerere, furnizam si produse din materiale ignifuge, fiind recomandate pentru sectorul Horeca.

Atelierele de croitorie realizeaza draperii dublate sau triplate pentru a crea un aspect mai bogat si mai elegant camerelor in care sunt amplasate.

Clientii din Anglia mai pot gasi in showroom colectii cu design exclusiv si personalizabil, printre care tesaturi pentru tapiterii, cuverturi, traverse, perne decorative, covoare si alte accesorii originale.

wizz3Fiecare colectie spune o poveste si pentru ca orice casa are atmosfera ei, Sophia a creat o gama larga de tesaturi si accesorii decorative, care sa ofere camerelor o amprenta originala.

Anamaria Stefan Georgescu- initiatoarea brandului Sophia, prezinta afacerea internationala astfel: “Suntem o familie mare si creativa. In spatele acestei afaceri sunt 80 de oameni inteligenti si inventivi, iar fiecare magazin cu franciza are o istorie aparte. La Sophia am cautat sa redam frumusetea clasica intr-o maniera moderna, cu tesaturi unice si elegante. Credem ca zilele fiecarui client pot deveni mai bune, mai ales daca se intoarce intr-o casa personalizata, care il reprezinta. Vrem ca oamenii sa vada in Sophia un creator de arta. Perdelele noastre sunt de fapt, rochii pentru ferestre!”

Francizele Sophia sunt acum accesibile pe tot teritoriul Europei, fiind un inceput de business profitabil. Arta nu are limite, iar pasiunea pentru frumos cu siguranta se va regasi in orice cultura. Cu numai 2999 euro, taxa de franciza, iti poti incepe o afacere de rasunet international! Investitia totala pe care un viitor francizat o poate face este in jur de 15 000 – 30 000 de euro, in functie de marimea spatiului, care poate varia de la 30- 200 de mp. In aceasta suma sunt incluse: mostrele, decorarea si amenajarea magazinului si training pentru personal.

Oferind un business la cheie, suport tehnic, consultanta, idei creative, strategii de marketing, productie custom-made, colectii unicat cu posibilitatea de livrare in 24 de ore, Sophia ramane singura franciza de decoratiuni interioare din Romania. Daca si tu vrei sa iti deschizi o franciza la tine in oras, intra pe site-ul Sophia Romania si afla care sunt pasii pentru a porni pe drumul succesului! Cheia e la tine!

Daca si tu iti doresti un business international de succes, ne poti contacta la [email protected], sau telefonic la 0741 282 159- director Tiberiu Balinisteanu.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON