Sophia sustine business-ul romanesc fara frontiere la Roazur Art, in Franta

Credem in dragostea pentru arta fara frontiere, tocmai de aceea, echipa Sophia Romania a fost prezenta la evenimentul “De la Arta la Business”, organizat de ROAZUR ART, la Cannes, la Hotel Best Western, din data de 17 mai 2019.

60562384_2542407439159895_9119989773153337344_oReteaua de magazine Sophia este in continua dezvoltare, atat in tara, cat si in Europa. Fiecare magazin si fiecare franciza au o poveste de spus, o poveste a oamenilor care stau in spatele proiectelor, si designeri care vor sa aduca un strop de eleganta si armonie in fiecare casa.

Evenimentul Roazur Art a fost o oportunitate unica de a inchega noi relatii intre antreprenorii romani din Franta si din Romania.

Pornit la initiativa antreprenoarei Annemarie Hoarau, stabilita in Franta de 15 ani, proiectul Roazur a devenit in scurt timp, asociatia oamenilor de afaceri din sudul Frantei, pe Coasta de Azur.

Membra Repatriot, Annemarie a vrut sa creeze noi conexiuni intre oamenii de afaceri romani si francezi, pentru o colaborare fara granite.

Conceptul a pornit ca o miscare a antreprenorilor, care vor sa schimbe imaginea Romaniei si sa promoveze afacerile romanesti la nivel international.

De-a lungul anilor, romanii au fost perceputi cu diverse etichete sau conotatii negative, in toate tarile europene, unde au ajuns ca emigranti. Din pacate, canalele media nu au promovat si partile pozitive, povestile oamenilor care s-au luptat sa creeze un business in afara, pe forte proprii, cu idei inventive si fresh.

Aflata la al 3-lea an de conferinte internationale, Annemarie Hoarau a reusit sa adune o echipa de antreprenori romani stabiliti in Franta si romani care vor sa isi deschida un business peste hotare, la evenimentul deja cunoscut- Cafeneaua antreprenorilor.

Cred in identitatea culturala si cred ca radacinile romanilor nu trebuie uitate. Chiar daca tehnologia este tot mai avansata, originile noastre raman acolo, indiferent ca locuim in tari diferite. La Roazur am vrut sa dau viata unui vis de acum 15 ani, cel de a schimba imaginea Romaniei peste hotare. Acu 2 ani, dupa o conferinta la Repatriot, am avut energia si am vazut posibilitatile sa le vorbesc strainilor si romanilor din Franta despre valoarea proiectelor romanesti. Am pornit cu afaceri de familie, cu degustari de vinuri romanesti din viile ingrjite cu drag, si am cautat sa merg mai departe cu proiecte care merita sa fie cunoscute peste tot in lume. Roazur este o familie mare, care se sustine in ideile inovatoare si in proiectele curajoase, indiferent de domeniul profesional.”

Incepand din ianuarie 2018, Roazur a adunat in cadrul conferintelor, sute de antreprenori care au prezentat afacerile personale, produsele concepute, dar si workshopuri si ateliere creative pentru cei care doresc sa inceapa o afacere.

Romanii au fost incantati si au sustinut acest proiect de anvergura, inchegand o comunitate deshisa la nou, dornica sa aduca noi colaboratori.

60571068_2542407189159920_7449886298380173312_oInfiintata la 1 decembrie asociatia Roazur este o oportunitate de a crea o imagine mai buna romanilor si de a lega punti de colaborare intre Romania si Franta.

Prezenta echipei Sophia la Roazur Art este un motiv de bucurie si de uniune dintr-o mare echipa. Conceptul Sophia se extinde cu aceasta ocazie cu o noua prezentare de marketing si sanse de a deschide un business de succes, prin francizele internationale.

Cu o investitie minima de 15 000 de euro si taxa de franciza de 3000 de euro, iti poti deschide o afacere in continua dezvoltare, cu cele mai elegante colectii de draperii, perdele si tesaturi custom made.

Perdelele, draperiile, covoarele, cuverturile si tapiteriile sunt realizate custom made, in colectii inedite, pentru fiecare sezon. Combinatiile de tesaturi si imbinarile de stiluri au condus la o fuziune de materiale decorative, ce au cucerit inimile romanilor de pretutindeni. Francizele Sophia sunt parte dintr-un lant de 24 de magazine, atat in Romania, cat si in Londra, conceptul fiind in cautare de noi investitori sau colaboratori.

Prezenta fondatoarei Sophia, Anamaria Stefan Georgescu si a sotului ei, Cristian Georgescu, director de dezvoltare, care se ocupa de tehnologizarea companiei, a avut ca scop gasirea unor parteneri in vederea extinderii retelei de francize, pe Coasta de Azura. Ca si noutate, Sophia a creat in ultimii doi ani, un sistem integral numit ERP (enterprise resource planning), iar prin participarea la evenimentul Roazur Art s-a dorit gasirea unei asoscieri cu un investitor, pentru a fi customizata si dezvoltata si pentru alti clienti.

60722395_2542407222493250_7580975245784252416_oSophia se ocupa atat de decorarea resedintelor private, cat si de decoratiunile pentru hoteluri, pensiuni si restaurante, cu textile personalizate made in Romania.

Invitam pe aceasta cale, pe romanii care locuiesc in Sudul Frantei sa se alature retelei noastre de francize, in colaborari prolifice, ce pastreaza unitatea nationala a Romaniei si peste hotare.

Daca si tu vrei sa pornesti pe acest drum, ne poti contacta la 0756 075 273, sau pe email la [email protected].

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON