Sophia semneaza decorul ferestrelor pentru spitalul Regina Maria- Iasi

Cunoscut la nivel national, spitalul privat Regina Maria, din Iasi, ridica standardele, cu un design elegant si multumita perdelelor pentru cabinete si sali de receptie, de la Sophia Romania.

Serviciile de calitate, clinicile impecabile si personalul primitor, au facut din Regina Maria una din cele mai importante retele private de sanatate. Lantul medical include 33 de policlinici, 4 spitale, 8 campusuri medicale si peste 180 de clinici partenere in tara.

regina-maria-iasi-4 Depasind tiparul spitalelor monotone, care induc o stare de teama, Regina Maria a facut tot posibilul pentru a crea o armonie unica, linistitoare, cu aceste accesorii pentru ferestre, de la Sophia.

Salile de receptie sunt punctele importante, in care pacientii iau primul contact cu spitalul, tocmai de aceea totul trebuie sa fie perfect. Atmosfera primitoare, muzica ambientala, dar si accesoriile decorative si tesaturile de la Sophia au completat perfect acest cadru.

thumbnail (4)Cu o experienta de 15 ani in Romania, Sophia s-a propulsat cu o serie inedita de perdele, draperii, cuverturi, lenjerii de pat, covoare si tesaturi haute-couture.

Parteneriatul Regina Maria- Sophia este unul ce marcheaza calitatea produselor de top si a serviciilor high-class, pentru toti cei care trec pragul clinicii.

Un gand frumos poate fi ca o biserica in care omul isi odihneste sufletul.”- Regina Maria

Clinica Regina Maria, din Iasi, poarta cu sine atributul elegantei, iar accesoriile textile folosite au intregit acest aspect important. Ferestrele sunt cele care creeaza luminozitatea si jocul de culori din camera, tocmai de aceea, alegerea unei perdele sau a unei tesaturi de calitate, este un aspect important in definirea designului interior.

thumbnail (1)Talentatul arhitect Vlad Moise, care si-a pus amprenta in acest proiect demn de pus in rama, a optat pentru un sistem roman cu tesatura naturala, din colectia Maria. Acesta este realizat in nuante de violet, inspirat din tesaturile regale ale reginei Maria, si infuzii de bej matasos, intr-o combinatie sofisticata si eclectica.

Sistemele romane sunt intarite cu o rejansa transparenta si au un mecanism de culisare usor de folosit. Modelul rafinat aduce cu sine o exprimare moderna a stilului baroc, in pattern-uri sofisticate, ce induc o atmosfera boema.

Totodata, sistemul roman Sophia ofera camerelor de receptie si cabinetelor, discretia si luminozitatea de care au nevoie. Astfel, pacientii se simt mai relaxati, intr-un mediu intim si primitor.

thumbnailIn spitale si policlinici, lumina si culoarea sunt datoare cu starea de spirit a pacientilor, si de aceea este importanta alegerea unei combinatii optime. Colaborarea arhitectului Vlad Moise care a semnat alegerea colectiilor textile pentru decorarea ferestrelor Regina Maria din Iasi, a fost completata de estetica decoratoarei Crina Elefteriu.

Lumina naturala este cea care ofera senzatia de caldura si ridica moralul pacientilor, iar culorile pastelate, cum ar fi purpuriul si cremul, contribuie si ele la creearea armoniei.

thumbnail (5)Pe parcursul ultimilor ani de colaborare, designul ferestrelor din clinicile Regina Maria a fost redefinit cu perdele si sisteme romane Sophia, si in clinicile din Brasov, Constanta si Ploiesti. Parteneriatul imbina elementele decorative moderne si practice, cu sisteme romane usor de amplasat si de folosit, dar si cu modelele clasice printate, de inspiratie baroc.

Sistemele sunt realizate la cerere, pe dimensiunile dorite pentru fiecare camera, dar si in urma unei consultari gratuite de doua ore la domiciliu, cu un designer specializat.

Daca si tu ai un birou, spatiu office sau un loc de munca pe care vrei sa il infumusetezi, nu ezita sa contactezi echipa Sophia din Bucuresti la numarul de telefon 0 753 111 130!

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON