Sophia Romania sprijina organizatia “Salvati Copiii”

Asociatia “Salvati Copiii” Romania este o organizatie non guvernamentala si non-profit infiintata in anul 1990 care militeaza in mod activ pentru drepturile si protectia copilului in tara noastra.

Cu peste 25 de ani de activitate, misiunea organizatiei este aceea de a obtine progrese vizibile privind modul in care copiii sunt tratati si de a produce schimbari imediate sau de durata in viata acestora prin proiectele derulate. Mai mult decat atat, viziunea acesteia este o lume in care fiecarui copil ii este respectat dreptul la viata, dezvoltare, protectie si participare.

Organizatia “Salvati Copiii” Romania face parte din Save the Children International, cea mai mare organizatie independenta din lume, care promoveaza drepturile si protectia copilului si desfasoara programe in peste 120 de tari.

La nivel local, Salvati Copiii Romania este are 15 fialiale ale organizatiei in tara si in Bucuresti care se implica activ in numeroase proiecte de educatie, apararea drepturilor copiilor, combaterea violentei sau promovarea utilizarii in siguranta a Internetului de catre copii. Toate proiectele sunt desfasurate cu ajutorul celor peste 6.000 de membri si activitatea voluntara a tinerilor si tuturor celor dornici sa contribuie la construirea unei lumi mai bune.

Programele ONG-ului s-au adresat si se vor adresa tuturor copiilor, acordand o atenţie deosebită celor aflaţi în situaţii de risc, copii din comunitati dezavantajate, cei nascuti prematur, copii din familii dezorganizate sau sarace, copii din diverse etnii, copii refugiati, etc.

Salvati Copiii si Sophia

Pentru ca iubim copiii si ne place sa ne implicam in proiecte de responsabilitate sociala, Sophia Romania sprijina Asociatia “Salvati Copiii” inca din anul 2013 cand am demarat o campanie noua numita “Promotia cu perdea”. In cadrul acelei promotii, persoanele care achizitionau 2 draperii primeau o perdea gratis, iar 3% din vanzarile realizate erau directionate catre Organizatia “Salvati Copiii” Iasi.

In continuare facem bine si ajutam organizatia in demersul lor de a dota maternitatile si sectiile de nou-nascuti cu echipamente medicale performante. In toata reteaua de magazine si francize Sophia Romania avem amplasata o urna speciala “Salvati Copiii”  pentru strangerea de fonduri pentru toti copiii aflati in dificultate.

Salvati Copiii si Sophia Romania

Asociatia face apel la companiile din Romania sa sprijine si sa sustina proiectele derulate in beneficiul copiilor prin directionarea a 20% din impozitul pe profit catre Salvati copiii.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON