Sophia Romania a fost prezenta la Targul International de Mobila 2016

Sophia Romania participa la un nou targ international

Sophia Romania a inceput anul 2016 cu o participare la un targ international in Birmingham, UK, “The January Furniture Show” considerat a fi cel mai important eveniment din industria mobilei pentru Marea Britanie.

Targul s-a desfasurat pe parcursul a 4 patru zile, in perioada 24-27 ianuarie si a reunit un numar foarte mare de expozanti din zona retail, designeri  de interior, arhitecti sau furnizori care si-au expus produsele vizitatorilor curiosi sa afle tendintele si noutatile in industria de profil.

Ne bucuram ca Sophia Romania a luat parte la acest eveniment, deoarece a fost un prilej foarte bun pentru a lansa noi colectii de tesaturi si decoratiuni textile si a le face cunoscute publicului larg, dar si o oportunitate de a demara parteneriate importante in regim de franciza pe piata din Marea Britanie.

Am avut o echipa de profesionisti prezenta la Birmingham care a intampinat fiecare vizitator si persoana interesate sa viziteze standul Sophia, oferindu-le informatii complete despre produsele si serviciile noastre.

Ne-am bucurat sa vedem  un real interes si admiratie pentru colectiile noastre de mobilier si decoratiuni interioare din partea vizitatorilor, clientii englezi fiind atrasi in mod special de colectia Baroc definita de un stil luxos si extravagant, cu detalii aurii sau argintii ce ies foarte usor in evidenta.

Nici masa tapitata in stil patchwork realizata de catre designerii nostri creativi nu a trecut neobservata, si a fost decorata cu cele mai frumoase si de calitate tesaturi. Publicul englez a mai fost atras si de mobilierul in stil shabby chic, foarte in voga la nivel european, cat si de gama variata de tesaturi, draperii si perdele disponibile in culori si modele diverse.

Am prezentat la targ si frumoasa noastra colectie de draperii si accesorii printate din catifea care isi mentine pozitia de top in portofoliul Sophia si continua sa fie in topul preferintelor clientilor prin stilul elegant si clasic.

Echipa Sophia

Colectia Baroc

Masa tapitata in stil patchwork

Mobilier Shabby Chic

Colectia Antique Rome

Participarea la Targul International de Mobila de la Birmingham a ajutat brandul Sophia prin expunerea internationala si accesul la un public larg care sa cunoasca produsele si serviciile noastre.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON