Sophia – partener pentru Revista VIP

Sophia Home Decoration este partener al revistei VIP

Revista VIP este una dintre cele mai vechi si cunoscute publicatii din peisajul romanesc ce prezinta povesti ale oamenilor care ne inspira zi de zi, informatii despre lumea mondena sau divertisment. Mai mult decat atat, revista organizeaza si o serie de evenimente si petreceri cu vedete si personalitati marcante din Romania .

De 5 ani, de cand ne ocupam si de decorarea si amenajarea spatiilor si locatiilor destinate organizarii de evenimente, Sophia Home Decoration a inceput un parteneriat frumos si a legat o prietenie de durata cu Revista VIP.

“De 5 ani au accesat inca o piata interesanta, mai exact cea a evenimentelor. Astfel a aparut frumoasa prietenie si colaborare dintre Sophia si Revista VIP. Sophia ne-a sponsorizat si ne-a ajutat fiind alaturi de noi la cele mai importante evenimente: Very Impressive Party si Very Important Picnic, petreceri de calitate unde adunam personalitati marcante din  diverse domenii.

Sophia s-a implicat pe tot parcursul acestor evenimente, ajutandu-ne cu amenajarea decorului: de la spiderul pentru poze pana la pernute si elemente decorative pentru gradina, creand astfel un cadru de poveste si ajutand la o petrecere pe masura.  Pe langa acest aspect, Sophia a oferit  premiul VIP Alinei Grigore la categoria Scenariu de Film, pentru filmul Ilegitim, in cadrul evenimentului Very Important Picnic, editia iulie 2016.”

Cititi continuarea articolului in Revista VIP.

premiu Revista VIP

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON