Sophia a participat la Salonul Internațional de Mobilă din Milano

4-9 Aprilie 2017 – Milano, Italia

Sophia România producător de perdele și draperii gata confecționate și la comandă, cu un portofoliu larg cuprinzând și: fețe de pernă, cuverturi, pleduri, traverse de pat, fețe de masă, lenjerii, sisteme de prindere, obiecte decorative, magneți, canafi, flori decorative, mobilier din lemn sau fier forjat, a participat in luna aprilie la Salone Internazionale del Mobile in Milano.

milano17

Cea de-a 56-a ediție a Salonului de Mobilă s-a desfășurat în decursul unei săptămâni și a avut peste 372.000 de participanți din 165 de țări. Peste 2000 de expozanți au fost prezenți în toate pavilioanele târgului, iar printre aceștia și Sophia Home Decoration.

milano17a

Salone del Mobile 2017 a fost o aventură, dacă nu, chiar o provocare pentru Sophia deoarece la fiecare ediție încercăm să aducem cât mai multe colecții noi, să fim cât mai aproape de cerințele clienților noștri actuali și să atragem cât mai mulți clienți noi, atât parteneri și colaboratori, cât și persoane care doresc pur și simplu să își completeze sau să își schimbe design-ul locuinței. Urmărim întotdeauna să fim în trend și cu noutățile în materie de design și suntem mereu deschiși și la ideile clienților.

milano17b

Vizitatorii au fost din rândul arhitecților și designerilor din toate colțurile lumii, ceea ce ne-a surprins plăcut pentru că am observat că există o deschidere foarte mare către frumos, către noile tendințe de design, către schimbare, și am fost vizitați și de companii sau persoane care doresc să colaboreze cu noi, doresc să deschidă francize.

milano17c

Dacă ești jucător pe scena internațională de design interior, Salonul Internațional de Mobilă este un ”must” pentru a ține pasul cu ultimele evoluții din domeniu, de aceea echipa Sophia România își va continua planurile și va participa anual la Salon.

milano17d

Avem distribuitori ai produselor Sophia în 21 de țări, cele mai multe fiind din Italia și Franța și suntem mereu în căutare de domenii noi în care să ne facem cunoscute produsele.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON