Serviciul de intretinere perdele si draperii la domiciliu

Atunci cand vrem sa facem o schimbare in propria locuinta, primul lucru la care ne gandim este sa inlocuim vechile perdele sau draperii cu altele noi. Este o solutie practica si acestea pot oferi un aspect complet nou si infrumuseta orice incapere.

De cele mai multe ori, dupa ce am achizitionat un nou model de draperii sau perdele, neglijam un aspect destul de important: montarea lor, dar si procesul de curatare si intretinere ce poate diferi de la model la model. Desi majoritatea produselor vin cu instructiuni regasite pe etichetele textile atasate, nu acordam o importanta prea mare acestui aspect.

Intregul proces de intretinere a produselor necesita efort timp, si cei mai multi dintre noi avem un program extrem de incarcat si un timp limitat. De aceea, este recomandat sa ne bazam pe serviciile de intretinere la domiciliu.

La Sophia Romania exista o echipa de profesionisti pregatiti sa ofere asistenta si consultanta cu privire la curatarea si montarea draperiilor sau perdelelor in forma lor initiala. Apeland la un specialist, veti economisi timp si bani cu tot ceea ce inseamna acest serviciu si va puteti bucura de alte activitati.

Pentru a beneficia de serviciul de intretinere la domiciliu, conditia de baza este ca produsele sa fie confectionate de Sophia (cunosterea detaliilor legate de compozitia materialelor si modul in care se comporta acestea la curatare ne ajuta sa evitam eventuale  riscuri legate de intratul la apa a tesaturilor, rarirea sau incretirea acestora).

Procedura de lucru:

  1. Un montator din echipa Sophia se deplaseaza la domiciliul clientului pentru a demonta produsele (doar cele textile),
  2. Urmeaza procedura de intretinere: spalare la masina, sau dupa caz, curatare chimica, care se realizeaza in termen 5-7 zile),
  3.  Montatorul Sophia revine la domiciliul clientului pentru a efectua montajul.

In momentul solicitarii acestui serviciu clientul este informat cu privire la un cost estimativ ce porneste de la 50 de ron, insa valoarea exacta a serviciului este stabilita la fata locului, in momentul preluarii produselor.

La finalul montajului, clientul va semna un proces verbal de receptie a produselor.

Cei care vor sa beneficieze de serviciul de intretinere perdele si draperii la domiciliu ne pot contacta aici.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON