Recomandari de perdele pentru amenajarea dormitorului

Daca livingul este spatiul de socializare, dormitorul este locul de retragere, de intimitate. Pentru a completa decorul si a-i conferi un aer cozy, Sophia iti vine in intampinare cu o gama variata de perdele pentru amenajarea dormitorului. Cromatica, dar si texturile trebuie sa se imbine perfect pentru a-i conferi stilul potrivit casei tale.

Designerii de interior recomanda pentru perdele culori neutre sau calde, si pentru draperii culori mai inchise, ce creeaza un dinamism cromatic. Perdelele bej de exemplu, sau albe, se pot folosi cu toate tesaturile pentru draperii, indiferent de stilul ales.

Daca vrei un decor 100% personalizat, creat special pe dorintele tale, poti alege sa ai consiliere gratuita la domiciliu 2 ore, alaturi de un designer textil de la Sophia. Tot ce trebuie sa faci e sa dai click pe link pentru a-ti programa intalnirea cu designerul cel mai apropiat de tine, sau poti oricand sa ai consultanta online.

Iata cateva modele de perdele care sa te inspire in decorul dormitorului:

Colectia Georgette

Daca vrei un dormitor elegant si armonios, poti alege una din perdelele Georgette. Simple, din voal usor acestea vin in nuante calde, gata sa completeze decorul ferestrelor tale. Fie ca optezi pentru perdele la dimensiunea geamului, sau lungi pana in pamant, aceasta colectie de perdele este ideala pentru spatiul de relaxare.

De la 75 lei/ ml, perdelele Georgette pot fi disponibile inclusiv cu borduri decorative. Unul din cele populare seturi este cel cu tesaturi uni albastre si borduri Sena.

Perdea Andalusia

Cei care vor un dormitor clasic, de inspiratie regala, pot opta pentru o tesatura matasoasa.  Perdeaua Andalusia vine intr-un joc deosebit de tesatura transparenta cu broderii baroc. Modelul este disponibil de la 165 lei/ ml si poate fi asociat cu tesaturile Valparaiso, Arena sau multe alte draperii colorate din noile colectii Sophia.

Perdelele cu broderii sunt preferatele noastre cand e vorba de un decor clasic si romantic. Cand vrei sa oferi camerei un confort si o idee de siguranta, poti alege si draperii semiopace, care sa te protejeze de lumina si de expunerea catre zona de trafic de afara.

Perdele Mykonos

Un alt design care vine sa-ti imbogateasca decorul dormitorului este dat de modelul deosebit al perdelelor Mykonos. Ele sunt realizate din poliester fin si usor, ce creeaza falduri vaporoase, care te trimit cu gandul la valurile marii.

Gama de perdele Mykonos este disponibila de la 60 lei/ ml, in culori deschise, cu insertii transparente pentru un joc de lumina unic. O poti asorta cu draperii aurii sau albastre, intr-o armonie de culori si tesaturi rafinate. Perdelele Mykonos sunt indicate stilului retro, dar si decoratiunilor moderne, cu mobila de lemn alba.

Spune-ne ce colectie de perdele pentru dormitor te inspira si suna-ne la 0749111103 | 0741282156 pentru consultanta online.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON