Modele de draperii si perdele pentru iubitorii de broderii

Broderia este o arta prin care sunt infrumusetate si personalizate numeroase articole vestimentare sau produse textile de catre mestesugari talentati si dedicati care vor sa pastreze vii traditiile. Odata cu progresul tehnologiei, broderia realizata manual (inca se mai practica) a fost inlocuita cu o noua metoda: broderia computerizata realizata cu ajutorul unor masini automatizate si computerizate de brodat.

Indiferent de metoda folosita, broderia inseamna frumos si este valoroasa prin faptul ca are un mare impact vizual si aduce un plus de eleganta si rafinament produselor si materialelor textile.

Daca iubiti broderia si vreti sa personalizati locuinta cu materiale de calitate, deosebite si frumos brodate, va recomandam colectia Embrodery ce dispune de o gama variata de modele de draperii si perdele.

Draperia Firenze poate fi o alegere foarte buna pentru cei care si-au amenajat interiorul intr-un stil clasic si vor sa ii dea o nota de rafinament si distinctie. Compozitia tesaturii este 100% poliester, un material textil rezistent si usor de intretinut, un design variat, iar cromatica este o combinatie de rosu si crem ce transmite caldura, pasiune si iubire.

Eleganta este data de textura satinata brodata si croita cu deosebita atentie la detalii. Nu se deteriorizeaza in timp ca urmare a spalarilor repetate sau alti factori externi. Aceasta este disponibila in mai multe variante de culori: alb si albastru sau alb si maro.

Draperie Firenze

Draperie FirenzeDin aceeasi subcolectie Firenze, va mai recomandam draperia cu un design geometric disponibila in trei culori diferite: albastru, rosu sau crem ce pot aduce stil si un aspect regal interiorului dumneavoastra. Draperiile sunt confectionate tot dintr-un material de poliester si au aplicata o broderie deosebita cu un model geometric ce confera acestora o personalitate aparte.

Draperie Firenze cu design geometricPentru cei care prefera modelul floral, le sugeram sa incerce draperia Blazon Chairs care poate personaliza orice interior cu un design clasic si elegant. Acest model de draperie cu o broderie fina, deosebita si linii pretioase plus flori este disponibila in culori calde si pozitive (maro, roz, mov) ce inspira la visare si ofera un stil unic locuintei voastre.

Draperie Blazon Chairs

Colectia Embrodery

Colectia Embrodery

Colectia Embrodery

Pentru mai multe modele de draperii si perdele din colectia Embrodery, va recomandam sa vizitati site-ul Sophia Romania.

FOLLOW US ON