Imprimeuri urbane pentru casa ta

Moda si tendintele au creat in ultima perioada printuri fanteziste si digitale si ne-au invatat cum sa alaturam imprimeurile, fie ca sunt excentrice, colorate sau dramatice, iar in magazine gasim in mod egal atat modele in culori uni dar si acoperite de printuri (dungi, buline, florale, abstracte).

Echipa noastra de designeri este la curent cu toate aceste tendinte si lucreaza permanent pentru a satisface si cele mai exigente gusturi. In colectiile Sophia se gasesc in egala masura tesaturi uni, dar si tesaturi cu imprimeuri diverse.

In acest articol ne-am propus sa va prezentam cateva idei de amenajare cu draperii si cuverturi de pat realizate din tesaturi cu imprimeuri urbane.

Daca esti o fire romantica, iti propunem o draperie cu un far in largul marii ca si imprimeu, disponibila in culorile albastru si rosu. Acest imprimeu al draperiilor se potriveste perfect cu dungile de la cuvertura de pat. Este un decor marin perfect!

DR 131001 CV131031

DR-131070 CV131049

Un alt imprimeu interesant, care atrage atentia, este imprimeul cu ceasuri vechi. Daca te pasioneaza scriitorii romantici, care abordeaza tema trecerii ireversibile a timpului in scrierile lor, atunci aceasta draperie cu siguranta este pe gustul tau.

Scoate-o in evidenta cu o perdea simpla, uni, dintr-o tesatura delicata.

Pentru un decor complet, asorteaza si cateva perne decorative cu aceasta tesatura.

img91527Da

131018-m

131018 (2)-m

Cum tesaturile Sophia sunt extrem de versatile, va prezentam mai jos sisteme romane si sisteme panelate, realizate cu tesaturile cu imprimeu urban.

Acest tip de imprimeu este ales, in general, de persoanele non-conformiste, care nu se tem de schimbari. Denota indrazneala si curaj.

Daca totusi, iti plac aceste imprimeuri, dar nu ai curaj sa le pui in toata casa, poti opta pentru cateva pernute decorative in sufragerie sau o cuvertura de pat in dormitor.

Oricare ar fi alegerea ta, la Sophia gasesti posibilitati variate de integrare a acestor imprimeuri in decorul casei tale. Si daca nu stii cum, designerii nostri te asteapta in sedintele de consiliere la domiciliu pentru a-ti da cele mai bune sfaturi.

131018SR

131001D

artist-col

Toate aceste tesaturi, draperii si sisteme romane le gasesti disponibile in reteaua de magazine Sophia din toata tara, dar si disponibile online pe www.sophia-romania.ro.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON