Idei de amenajare: draperii cu un aspect regal

Cu o experienta de 15 ani in design interior si “windows treatment”, Sophia da viata casei tale. Tesaturile au un rol major cand e vorba de decoratiuni pentru orice camera. Livingurile si dormitoarele capata pe loc alt aspect, daca draperiile si perdelele sunt asortate cu mobilierul potrivit. Cei care doresc un decor vintage sau clasic, pot opta pentru draperii cu un aer regal.

Cu tesaturi de calitate si detalii geometrice draperiile ofera casei tale acel aer cozy si primitor. Indiferent de jocul cromatic dorit, tesaturile Sophia aduc cu sine atuul elegantei.

Atunci cand vrem sa amenajam locuinta intr-un stil nou, decorarea ferestrelor si schimbarea lor cu alte modele de draperii poate fi o idee foarte buna, deoarece pot infumuseta si intregi ambianta oricarei incaperi.

Colectiile textile Sophia cu imprimeuri baroc sau cele clasice cu un pattern vintage te vor trimite cu gandul la o calatorie in timp, in care te vei regasi intru totul.

Una din colectii preferate de designerii de interior este colectia Royal. Intr-o combinatie delicata de culori, draperiile Royal imbogatesc stilul caminului tau.

Draperia Lorin poate fi o alegere excelenta pentru un living amplu, datorita designului inspirat de motive geometrice delicate. Purpuriul a fost considerat ani in sir, culoarea regala. Tocmai de aceea, jocul cromatic cu auriu este unul perfect pentru casele cu aer imperial. Tesatura  de calitate este si foarte rezistenta la utilizarea pe termen lung, fiind usor de intretinut si pastrandu-si culoarea extrem de bine.

O alta alegere ce se poate dovedi a fi inspirata pentru crearea unui interior regal este draperia VeniceModelul clasic, cat si culoarea violet pastelata vor da o personalitate aparte incaperii si vor crea o ambianta armonioasa si pozitiva. Tesatura este una fina si de calitate ce va fi usor de curatat si intretinut. Pret: 132 lei/ metru liniar.

Daca doriti ceva mai indraznet care sa alunge monotonia incaperii , va sugeram sa optati pentru draperia Los Angeles ce poarta insemnul regalitatii. Acest model de draperie este delicat si romantic, cu un pattern  floral in tonuri roz si violet. Designul tesaturii aminteste de picturile baroc si de frescele care au fermecat inimile iubitorilor de arta. Compozitia textila  este din bumbac si matase, cu pretul de 630 lei/ metru liniar.

Online, puteti gasi colectii inedite de tesaturi pentru draperii cu aspect regal si perdele vaporoase, care sa completeze designul interior al camerelor.

Mai puteti alege cateva din tipsurile decorative din clipul nostru pe Sophia Home Decoration, cu unul din proiectele pe care le indragim- o casa frumoasa din Iasi, de pe Dealul Capoului.

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON