De ce să apelezi la un designer?

Afla de ce este mai avantajos sa apelezi la un designer cand iti doresti sa iti amenajezi locuinta.

De cele mai multe ori atunci când ți-ai propus să schimbi ceva în casă începi cu ceea ce este mai ușor și mai la îndemână. Si anume cu schimbarea decorațiunilor. Pentru că este mult mai simplu să pui câteva tușe de culoare decât să te-apuci să demolezi pereți sau să zugrăvești întreaga locuință.

14372395_1113081845437768_8797768234232741792_oCorvoada adevărată însă este să hotărăști exact ce îți dorești. Si mai ales cum să ajungi la rezultatul așteptat. Aici apare designerul de interior. Acesta este puncul de plecare dacă scopul este acela de a obține un rezultat pe măsura așteptărilor.Astfel vei face economie de timp si de bani.

Importanța unui designer de interior stă de multe ori sub un semn de intrebare. De obicei oamenii cred ca este mai simplu sa decoreze singuri. Insa cand incep deciziile si cumparaturile se schimba parerea.

În momentul de față posibilitățile și resursele pe care le putem accesa în domeniul amenajărilor interioare sunt nenumărate. De o diversitate enormă . Practic nu mai există aspect de care să vrei să ții cont in amenajare/reamenajare și pentru care să nu găsesti soluții. Nu există produse pe care să ți le dorești și care să nu poată fi adaptate astfel încât să se potrivească nevoilor tale. Dar pentru ca toate acestea să fie realizabile este nevoie de o indrumare a unor profesioniști.

Și-aici intervine designerul care oferă o serie de servicii pe care clientul le poate accesa in funcție de necesități. Dar și de scopul pe care dorește sa il urmeze in amenajarea locuinței.

13256249_1035169376562349_5749834518159002630_nClientul beneficiază din start de consiliere de specialiate.  Incă de la etapa de stabilire a stilului pe care îl va aborda în decorare.  Si până la etapa de alegere a produselor. Practic clientul va beneficia de asistență asigurată pe tot parcursul desfăsurării lucrărilor de amenajare. 

Aceste servicii se traduc in reale beneficii pentru client. Contrar credinței cum că alegerea unui designer și serviciile acestuia pot fi costisitoare .
A apela la un designer specializat inseamnă: economie de timp și efort. Dar si incadrare in buget și de multe ori chiar o reducere a cheltuielilor. 

Totul se justifică prin faptul că designerul de interior cunoaște foarte bine produsele. Dar are si experienta necesara pentru a oferi cele mai bune recomandari.13626972_1059859804093306_6013105425834270468_n

Atunci când vei apela la unul dintre designerii Sophia, te asigurăm, că tu, ca și client, vei fi participant activ la un proces desfășurat în mai multe etape.

Pe care le rezumăm pe scurt:
BRIEF:  În acestă primă etapă vei primi vizita unui designer penrtu consiliere la domiciliu. Acum au loc discuțiile preliminare în vederea determinării stilului de amenajare. A necesităților și preferințelor tale.

PLANNING: După etapa de consiliere, designerul va analiza cerințele și necesitățile tale și le va transpune într-o primă propunere de amenajare.

DEZVOLTARE:  Imediat ce s-au stabilit toate detaliile și tu ți-ai dat acordul pentru soluția propusă de designer se trece la dezvoltarea și implementarea soluției. 
Poate părea un proces greoi și anevoios, dar aceasta este singura cale pentru a te asigura că obții cea mai potrivită soluție.  Iar în ceea ce ne privește, ca dovadă a profesionalismului nostru stă portofoliul în care am adunat de-a lungul anului proiecte realizate pentru peste 4500 reședințe private, 60 de restaurante, 6 muzee și 2 teatre.

www.sophia-romania.ro

No Comments Yet

Comments are closed

FOLLOW US ON